Κοζάνη: Βροντερό παρών του κόσμου στην εκδήλωση συμπαράστασης στον Αλέξανδρο, παρουσία του Θ. Ζαγοράκη και αθλητών – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες



qa4wr6jar46tuhsawr45jwsr5ur

Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018 στην ανοιχτή συγκέντρωση συμπαράστασης στον μικρό Αλέξανδρο που πάσχει από οστεοσάρκωμα και χρειάζεται να μεταβεί σε εξειδικευμένο κέντρο του εξωτερικού για να εγχειριστεί.

Οι κουμπαράδες είχαν στηθεί από νωρίς και ο κόσμος έδειξε για άλλη μια φορά την έμπρακτη συμπαράσταση στον Αλέξανδρο Μελισσινό.

Μεταξύ του κόσμου παραβρέθηκε ο κ. Θοδωρής Ζαγοράκης, ποδοσφαιριστές της ομάδας του Άρη και αθλητές από διάφορα σωματεία της ευρύτερης περιοχής.

Την εκδήλωση διοργάνωσε η ΕΠΣ Κοζάνης σε συνεργασία με τον ΟΑΠΝ Κοζάνης και τον κοινωφελή οργανισμό του Δήμου Κοζάνης.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Προέδρου του ΟΑΠΝ κ. Γ. Ιωαννίδη και φωτογραφίες του KOZANILIFE.GR από την εκδήλωση:

 

 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”570″ override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”50″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Προβολή slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails”]

 

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.