Η έγκριση του Προϋπολογισμού 2018 στον Δήμο Κοζάνης – Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις Δημοτικών Συμβούλων



dimotiko24564276425742574

Δηλώσεις για την έγκριση του Προϋπολογισμού 2018 του Δήμου Κοζάνης έκαναν Δημοτικοί Σύμβουλοι της Κοζάνης την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2017, πριν από το σχετικό Δημοτικό Συμβούλιο.

Ο Δήμαρχος Κοζάνης κ. Λευτέρης Ιωαννίδης αναφέρθηκε στο μικρό κομμάτι παρεμβάσεων που μπορεί να κάνει ο Δήμος, αν εξαιρέσει κανείς τα λειτουργικά και πάγια έξοδά του, δηλαδή την «τυποποιημένη» πλειοψηφία του προϋπολογισμού. Ο ίδιος δήλωσε μεταξύ άλλων: «Η έγκριση του προϋπολογισμού είναι πάντα μια αφορμή για συζήτηση γύρω από τα οικονομικά του Δήμου. Μετά από 3,5 χρόνια στη διοίκηση του Δήμου Κοζάνης, παρότι δεν βελτιώθηκαν τα έσοδά μας, είμαστε σε πολύ καλύτερη οικονομική κατάσταση, καθώς επίσης και η σχέση μας με την τοπική αγορά είναι πολύ καλύτερη. Οι ληξιπρόθεσμες οφειλές έχουν περιοριστεί στο ελάχιστο, με τον περιορισμό της σπατάλης, με αύξηση των δαπανών από διαγωνιστικές διαδικασίες. Υπήρξαν πολλές περικοπές οι οποίες αρχίζουν τώρα να αποκαθίστανται.

Ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Γιώργος Βαλαής αναφέρθηκε στην υποχρηματοδότηση των Δήμων από το κράτος τα τελευταία 7 χρόνια καθώς επίσης και στα έργα του Δήμου που γίνονται αποδεκτά από τους προέδρους των τοπικών συμβουλίων. Επίσης αναφέρθηκε στους κεντρικούς άξονες των οικονομικών που κινείτε ο Δήμος Κοζάνης.

Δηλώσεις σχετικά με την έγκριση του προϋπολογισμού έκανε ο κ. Κώστας Κύργιας, ο κ. Γιώργος Γκουτζηκώστας και ο κ. Κώστας Κυτίδης.

Δείτε το βίντεο του KOZANILIFE.GR:

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Η έγκριση του Προϋπολογισμού 2018 στον Δήμο Κοζάνης – Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις Δημοτικών Συμβούλων

  1. Μανος Παππαδοπουλος

    - Edit

    Απαντήστε

    Ο κ. Κύργιας ιδέα μου είναι ή α αναπαράγει την ρητορική του παλαιου- κραταιού ΠΑΣΟΚ….Θα..θα..θα…,δωσε και έναν πρωτογενή τομέα,αλλα λόγια να αγαπιόμαστε και απο προτάσεις καληνύχτα σας…

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.