Νταλίκα εγκλωβίστηκε στην οδό Δημοκρατίας στην πόλη της Κοζάνης – Δείτε φωτογραφίες



21875831_1784260904936839_711448525_o

Μία νταλίκα εγκλωβίστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 18 Σεπτεμβρίου στην οδό Δημοκρατίας στο ύψος με την οδό Μαματσείου στην πόλη της Κοζάνης.

Ο οδηγός του βαρέως οχήματος κατέβηκε την οδό Δημοκρατίας στις 16:30 και όπως ήταν αναμενόμενο δεν άργησε να κολλήσει.

Δεν είναι λίγες οι φορές που οι οδηγοί τέτοιων οχημάτων δεν βλέπουν τις πινακίδες που απαγορεύουν τη διέλευση βαρέων οχημάτων από την οδό Δημοκρατίας και δημιουργούν κυκλοφορικό κομφούζιο.

Στην προκειμένη περίπτωση ο οδηγός, προφανώς, αντιλήφθηκε έγκαιρα το λάθος του και αποφάσισε να στρίψει στην οδό Μαματσείου και να συνεχίσει την πορεία του, χωρίς να δημιουργήσει μεγαλύτερο κυκλοφοριακό πρόβλημα, όπως έχει γίνει πολλές φορές κατά το παρελθόν (κλικ εδώ).

Οι φωτογραφίες του KOZANILIFE.GR είναι χαρακτηριστικές:

21875831_1784260904936839_711448525_o

21875921_1784260918270171_426880573_o

Ηλίας Αθανασιάδης για το KOZANILIFE.GR

7 σχόλια στο άρθρο “Νταλίκα εγκλωβίστηκε στην οδό Δημοκρατίας στην πόλη της Κοζάνης – Δείτε φωτογραφίες

  1. Σε καμία περίπτωση δεν φταίνε η νταλικέρηδες και που λέτε πως δεν βλέπουν της πινακίδες! Απλά δεν υπάρχουν πινακίδες πουθενά όπως όλοι ξέρετε που θα έπρεπε να υπάρχουν πινακίδες στα κοιλιά η στην Εγνατία! Απευθείας με τους νταλικέρηδες τα βάζετε άσχετη

    1. ποιος σε ειπε ρε μεγαλε οτι δεν εχει πινακιδες??? παλι ο δημος σας φταιει? εχει και παραεχει για απαγορευση φορτηγων στην εισοδο της πόλης, πριν την δημοκρατιας.

    1. ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΑΥΣΤΗΡΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΤΑΛΙΚΕΡΗΔΕΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. και γω ειμαι και χωρις κοιλια! εμεις ζουμε σε αυτην την πολη εχουμε μαθει τους δρομους και μας φαινεται παραξενο να συμβαινει αυτο. ε λοιπον συμβαινει σε ολες τις πολεις παιδια και απο επαγγελματιες οδηγους. σκεφτειται ποσες φορες εχετε μπερδευτει με το ιχ σας σε πολεις που πηγατε προτη φορα. θυμηθειτε τοαγχος σας και ποσα τσιγαρα κανατε μεχρι να βγειτε απο ενα αντιθετο μονοδρομο και τις φωνες και τις μουντες που δεχθηκατε. σιγουρα εδω προκειται για επαγγελματια που οφειλει να ειναι πιο προσεκτικος. για τις πινακιδες που λετε δεν τις εχω προσεξει αλλα εκ πειρας μπορω να πω πως δεν βοηθανε ιδιαιτερα. οποτε αν θελετε να τα ριξετε καπου καντε το στον ταλαιπωρο που φρακαρε μεσα στην πολη, και να ειστε σιγουροι πως οι σφυγμοι του ηταν πανω απο εκατο συνεχεια και μουσκεμα στον ιδρωτα. αλλα γνωμη μου ειναι πως θα επρεπε ο δημος η η τροχαια,δεν ξερω ποιος ειναι υπευθυνος να τοποθετησει απαγορευτικες πινακιδες ευδιακριτες και μεγαλες στον κομβο των ΤΕΙ. γνωμη μου ετσι; αν πιασει η νταλικα κλιουγκι τι να πρωτοδει ο οδηγος οταν πρεπει να κοιταζει μποστα, δεξια , καθρεφτη δεξιο μην βρει στα κρασπεδα, καθρεφτη αριστερο μην βγει για προσπεραση κανενα βλαμμενο με τα αμαξακια των 200 ιππων;ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΑΣ ΦΑΝΗΚΑΝ ΛΟΓΙΚΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ…

  2. μην ειστε τοσο αυστηροι με τους νταλικερηδες. και γω ειμαι και χωρις κοιλια! απλως μας φαινεται εμας παραξενο που μπαινουν ειδικα σ αυτους τους δρομους , γιατι εμεις ζουμε εδω και τους γνωριζουμε. εγω τους νιωθω και τους καταλαβαινω γιατι ξερω το αγχος να ξαχνεις να βρεις τον προορισμο σου σε αστικο περιβαλλον και να κοιτας ππτε μροστα ποτε πλαι ποτε πισω απο τους καθρεφτες και συγχρονως να αναρωτιεσαι αν εκανες λαθος. μιλαμε για απιστευτο αγχος λογω του μεγεθους του φορτηγου. ετυχα νταλικα στο λαογραφικο, και τον λυπηθηκα. ιδρωμενος με τα χερια να τρεμουν απο το αγχος, γιατι δεν ηξερε αν θα εβγαινε ποτε απο εκει. δεν ξερω για πινακιδες που λετε, αλλα ειμαι σιγουρος πως δεν θα ειναι ουτε σε σωστο σημειο ουτε σε μεγεθος τετοι που να βοηθανε. κι αν η νταλικα ανεβει προς κλιουγκι παναγια βηθα μετα….

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.