Ερωτικό Ραδιόφωνο της Κοζάνης: Μια όμορφη και αξέχαστη ραδιοφωνική χρονιά ήρθε στο τέλος της…



ctnu8idubdub5e6ue56b7u53e6j7

Οι υπεύθυνοι, το προσωπικό και οι παραγωγοί του Ερωτικού Ραδιοφώνου της Κοζάνης (99.5 Ο σταθμός της καρδιάς σας) σας εύχονται και επίσημα ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ…

Η αποστολή του σταθμού ήταν & είναι να εμπλουτίζει τις ζωές των ακροατών του, από όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό, µε ψυχαγωγικές εκπομπές που πληροφορούν, επιμορφώνουν, ψυχαγωγούν, ενημερώνουν για όλα τα event της περιοχής, ακούγοντας πάντα τα αγαπημένα Ελληνικά τραγούδια των ακροατών του.

Ηλίας Αθανασιάδης
Ραδιοφωνικός Παραγωγός, Υπεύθυνος Προγράμματος και Υπεύθυνος Διαφημιστικού Τμήματος…
Ο στόχος του σε κάθε εκπομπή, ήταν να σας κάνει να χαμογελάτε & να περνάτε καλά (πάντα), άσχετα με τις στεναχώριες που μπορεί να είχατε! Αυτές πάντα θα υπάρχουν, όπως και τα όμορφα χαμόγελά σας! Ζούσατε την στιγμή λοιπόν και νιώθατε τον ρυθμό μέσα σας, εφόσον η «αγάπη» και η «στήριξή» που του δείχνατε, ήταν τόσο μεγάλη και δίνατε το παρόν σας (σε κάθε εκπομπή), καθημερινά (16:00-18:00), αυτά τα 4 χρόνια που είναι εδώ στο ραδιόφωνο της καρδιάς σας.

Βάσια Στριγά
Ραδιοφωνικός Παραγωγός
Ένα νέο και όμορφο κορίτσι που ήρθε να ταράξει με την φωνή της, τα «νερά» των ακροατών της, καθώς σας κρατούσε συντροφιά και σας ταξίδευε, κάθε Τρίτη & Πέμπτη (20:00-22:00), με τις καλύτερες μουσικές επιλογές.

Οι ζωντανές εκπομπές σταμάτησαν, αλλά η καλύτερη Ελληνική μουσική συνεχίζει να παίζει ασταμάτητα όλο το καλοκαίρι, στον Νο1 σταθμό για τις επιτυχίες…!!!

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ … ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!

Ραντεβού τον Σεπτέμβρη … με καινούρια πρόσωπα & ιδέες!!!

Ακούστε LIVE τον σταθμό από παντού μέσω ίντερνετ :
www.facebook.com/eros995/app/402411266453495
www.e-radio.gr/Erotiko-995-Kozani-i447/live
www.tunein.com/radio/995-Erotiko-s201066
www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=1551
www.onradio.gr/player.php?id=452

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.