Νεκρή στο σπίτι της εντόπισε ο πατέρας της τη δημοσιογράφο Νανά Καραγιάννη



KARAGIANNI_ΝΑΝΝΑ

Η Νανα Καραγιάννη έδινε το δικό της αγώνα με τη νευρική ανορεξία. Πρόσφατα είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο και βρισκόταν υπό ιατρική παρακολούθηση.

Νωρίς το πρωί (27/06) σύμφωνα με πληροφορίες του NantiaReport ο πατερας της, μπήκε στο διαμέρισμά της και την εντόπισε νεκρή. Την 38άχρονη δημοσιογράφο αναζητούσε από το απόγευμα της Κυριακής (26/06), ωστόσο οι κλήσεις του έμειναν αναπάντητες.

Με συνδρομή κλειδαρά και ενημέρωση του τοπικού ΑΤ, εισήλθαν στο διαμέρισμα της, και εντόπισαν νεκρή τη Νανά Καραγιάννη, στο κρεβατι της, σε υπτια θεση. Ο θάνατός της αποδίδεται απο τα μακροσκοπικά ευρήματα σε καρδιακή ανακοπή.

Η Νανά Καραγιάννη τα τελευταία εννέα χρόνια, έπασχε από νευρική ανορεξία. Τον περασμένο Ιούλιο, είχε εισαχθεί εσπευσμένα και παρέμεινε για 20 ημέρες στη ΜΕΘ με πολυοργανική ανεπάρκεια.

Για τα ακριβή αίτια θανάτου της 38άχρονης δημοσιογράφου, αναμένεται η ιατροδικαστικη έκθεση, με την ολοκλήρωση της νεκροτομής.

Πηγή: nantiareport.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.