Ομιλία του Θάνου Τζήμερου στην Κοζάνη – Τι είπε για το επεισόδιο με την Αλ. Μπαλού αλλά και για το ψήφισμα που εξέδωσε εναντίον του το Π.Σ. Δυτικής Μακεδονίας



tzimeros_kozani345654

«Ως Πότε Θα Πυροβολούμε την Ανάπτυξη» ήταν ο τίτλος της ομιλίας του προέδρου της «Δημιουργίας Ξανά» το απόγευμα του Σαββάτου 20 Μαΐου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Κοζάνης.

Ο ίδιος σε δηλώσεις του πριν την ομιλία, αναφέρθηκε στα βασικά σημεία του λόγου του καθώς επίσης σχολίασε και τα όσα έγιναν στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, στο επεισόδιο με την Αλεξάνδρα Μπαλού, περιφερειακή σύμβουλο με τον συνδυασμό του ΚΚΕ, αλλά και στο ψήφισμα που εξέδωσε εναντίον του το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας.

Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες του KOZANILIFE.GR από την εκδήλωση στην Κοζάνη:

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

6 σχόλια στο άρθρο “Ομιλία του Θάνου Τζήμερου στην Κοζάνη – Τι είπε για το επεισόδιο με την Αλ. Μπαλού αλλά και για το ψήφισμα που εξέδωσε εναντίον του το Π.Σ. Δυτικής Μακεδονίας

  1. βέβαια ο γερμανογλιφτρας. Διάλεξες λάθος πόλη όμως γιατί εμείς επένδυση δεν θεωρούμε τις συμμετοχή του επιχειρηματία με 10% το θεωρούμε κλοπή ιδιοκτησίας. Ναι στην επιχειρηματικότητα όχι στην αισχροκέρδεια και την κοροϊδία.

    1. Η Μποτσουάνα και τα Σκόπια πάνω από τη Ελλάδα σε ελκυστικότητα επενδύσεων από κάτι Σταλινογλύτφες σαν κι εσένα. Όχι 10% δεν θα “σας” δώσουν οι επενδυτές, αλλά το τρίτο το μακρύτερο.

  2. Τζήμερο μόνο! Ο μόνος σταθερός. Μήνες τώρα ψάχνω τι παίζει με τη Δημιουργία. Προσπαθώ να διασταυρώσω ότι διαβάσω και ότι δω από συνεντεύξεις, άρθρα και αναρτήσεις. Αυστηρά σταθερός. Η μόνη ψήφος που δε θα μετανιώσω. Και ειλικρινά, ο μόνος λόγος που ασχολούμαι, όσο γίνεται με το πολιτικό σκηνικό. Αλλά εγώ έψαξα. Έψαξα και βρήκα κάποιον να εναποθέσω της ελπίδες μου. Εσύ φίλε μου, όποιος και αν είσαι, δεν ενδιαφέρεσαι. Σου είπαν “πράσινο ή μπλέ?” και λες άσε ρε σας βαρέθηκα, “κόκκινο για να μάθετε”. Και τώρα θα το ξανακάνεις. Σου λένε “πράσινο, κόκκινο ή μπλέ” και θα πεις από το να ξαναβγεί ο Χ θα το δώσω στον Υ. Πού να σκεφτείς ότι δεν είναι ανάγκη να πάρει ένα κόμμα από τη μία μέρα στην άλλη 50%. Γιατί να μην τους βοηθήσεις να μπουν στη βουλή για να ακουστεί ο λόγος τους. Και στην τελική γιατί να μην το ρίξεις σε αυτόν που σε εκπροσωπεί και ας μείνει στο 3%. Βοηθήστε αυτό το κόμμα να πάρει δημοσιότητα. Παλεύουν, στην τελική, για αυτά που θες να πεις εσύ και δεν ξέρεις πως, Για αυτή την αλλαγή που θες και εσύ σε αυτόν τον τόπο αλλά κάθεσαι στο πισι, όπως και εγώ. Όλοι κωλοτούμπα,αλλά αυτοί τα ίδια πράγματα από όταν πρωτοεμφανίστηκαν. Έχω βαρεθεί να τα ακούω – γιατί όντως ψάχνω να δω τι λέγανε και τι λένε. Και στην τελική ψάξε. Ψάξε καλά. Σε προκαλώ. Αλλά αν καταλήξεις στο δικό μου συμπέρασμα. Προσπάθησε να το διαδόσεις. Δεν γίνονται όλα με τσαμπουκά. Θες αλλαγή? Ψήφισε υπεύθυνα! μην περιμένεις να έρθει κάποιος να σκίσει τα μνημόνια ή να βάλει βόμβα στη βουλή. Ή να μας χρεωκοπήσει να τελειώνουμε! Η κάποιος ΧΑ να δείρει. Σταμάτα να ψάχνεις κάτι ακραίο που θα αλλάξει τα δεδομένα. Αυτές οι λύσεις παρουσιάζονται από κάποιους γιατί δεν προϋποθέτουν την αναγνώριση από τον ίδιο τον λαό στο ότι φταίει και εκείνος. Και έρχεται ο Τζήμερος και σου λέει. Πώς θα πάρει η γιαγιά μου σύνταξη 1000 ευρώ όταν αντιστοιχεί 1-1 εργαζόμενο-συνταξιούχο και ο 1 πληρώνει 200 ευρώ ΙΚΑ από τα 800 που παίρνει μικτά! Για τους λογικούς η γιαγιά πρέπει να πάρει 200 ή και 180. Για τους άλλους (που είναι αρκετοί ώστε να βγάλουν κυβέρνηση) πρέπει να πληρώσει ο εργαζόμενος 500 από τα 800, να ζήσει με 300, και η γιαγιά να πάρει 1000 και ας δανειστούμε από παντού να πάρει η γιαγιά σύνταξη γιατί στην τελική η γιαγιά θα μας ξαναψηφίσει και θα ξαναπάρουμε 5000 ευρώ το μήνα. Αλλά πονάει τη γιαγιά όταν ο Τζήμερος της λέει ότι θα έπρεπε να πάρει λιγότερα, μιας και ποτέ στη ζωή της δε δούλεψε. Ελπίζω να έγινα σαφής. Βοήθα τους και εσύ.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.