«To Final 4 της Κοζάνης ήταν το καλύτερο όλων των εποχών» ανέφερε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας του Χάντμπολ



IMG_6439646846486486

Για το Final 4 του χάντμπολ και τη διοργάνωση της Βέροιας μίλησε στο Metropolis 95.5 και στη εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» ο Κώστας Γκαντής.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας του χαντμπολ υποστήριξε ότι στην Κοζάνη διεξήχθη το καλύτερο Final 4 όλων των εποχών με τη συμμετοχή μεγάλων ομάδων. Ένα Final 4 διαφήμιση για το άθλημα.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στη τουρνουά που θα διεξαχθεί στη Βέροια τονίζοντας ότι είναι ένα από τα σπουδαιότερα τουρνουά με τη συμμετοχή πολλών ομάδων και αθλητών.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το εάν είναι ευχαριστημένος από το Final 4 στην Κοζάνη: «Πάρα πολύ και οι ομάδες που συμμετείχαν και οι φίλαθλοι, οι συν διοργανωτές και οι χορηγοί όλοι έμειναν ευχαριστημένοι. Είχαμε πολλά χρόνια να κάνουμε ένα καλό Final 4. Το καλύτερο όλων των εποχών. Όλα αυτά που έγιναν τότε και δεν έγιναν τα παιχνίδια δεν τα αντιμετωπίσαμε φέτος. Το ρισκάραμε και πήγαν όλα καλά. Υπήρχε ένα γήπεδο, ένα μεγάλο γήπεδο και μεγάλες ομάδες. Μεγάλη διαφήμιση για το άθλημα».

Για το εάν η Κοζάνη θα επιλεχθεί ξανά ως έδρα: «Θα είναι επιλογή και μάλιστα από τις πρώτες γιατί όχι μόνο πληροί τις προδιαγραφές αλλά και επειδή η τοπική κοινωνία το θεωρεί δικό της και στηρίζει το άθλημα. Γεννήθηκε το χάντμπολ εκεί».

Για το 5ο Διεθνές Τουρνουά Αναπτυξιακών Ηλικιών «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» στη Βέροια: «Είναι ένα από τα σπουδαιότερα τουρνουά που θα κάνει η Ομοσπονδία σε συνεργασία με τον Κοσιώνη. Είναι ένα διεθνές τουρνουά στο οποίο θα συμμετέχει η Εθνική Παίδων. Είναι σημαντική διοργάνωση. Έγινε στα Βριλήσσια για πρώτη φορά και τώρα συνεχίζει στη Βέροια όπου όλη η πόλη γεμίζει αθλητές, ομάδες και εθνικές μικρών ηλικιών. Μια τεράστια γιορτή και ειδικά για τη Βέροια που είναι η μαμά του χαντμπολ».

Από το metrosport.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.