Πένθος σε Άνω Κώμη και Μεσόβουνο Εορδαίας – Νεκροί δύο άντρες 39 και 35 χρονών, πατέρες δύο παιδιών



sillipitirio_banner

39χρονος από την Άνω Κώμη βρέθηκε νεκρός σε χωριό της Βέροιας – Πατέρας δυο παιδιών

Νεκρός βρέθηκε χθες το βράδυ, σε χωριό της Βέροιας, ένας 39χρονος άντρας από την Άνω Κώμη, ο οποίος είχε ξεκινήσει για τη Θεσσαλονίκη έχοντας κάποιες δουλειές.

Φως στα αίτια του θανάτου του άτυχου άντρα αναμένεται να ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή.

Ο 39χρονος Χ.Π. ήταν πατέρας δυο παιδιών,ενώ οι πρώτες πληροφορίες θέλουν να έχει βρεθεί κοντά σε μια γέφυρα.

Πένθος στο Μεσόβουνο Εορδαίας-Αιφνίδιος θάνατος 35χρονου, πατέρα δυο παιδιών…

Ο θάνατος του 35χρονου σόκαρε τη μικρή κοινωνία του Μεσοβούνου καθώς έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία. Πρόκειται για τον Χ.Θ. πατέρα δύο μικρών παιδιών (3 και 5 ετών) ο οποίος και έχασε τη ζωή του στις 8:30 το πρωί σήμερα εντελώς ξαφνικά από παθολογικά αίτια.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός άνδρας νωρίτερα είχε ενοχλήσεις στο στήθος για τις οποίες και διαμαρτυρήθηκε στους οικείους του. Δυστυχώς όταν σωριάστηκε παρά τις όποιες προσπάθειες με τις πρώτες βοήθειες δεν κατέστη δυνατόν να ανανήψει.

Στη σoρό του 35χρονου θα πραγματοποιηθεί αύριο το πρωί νεκροτομή-νεκροψία και πιθανότατα το απόγευμα της Κυριακής να γίνει η κηδεία.

Πηγές kozanimedia.gr – eordaia.com

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Πένθος σε Άνω Κώμη και Μεσόβουνο Εορδαίας – Νεκροί δύο άντρες 39 και 35 χρονών, πατέρες δύο παιδιών

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.