Το πρώτο στην Ελλάδα ανοιχτό σεμινάριο με θέμα ασφάλεια τροφίμων κατά τη χρήση sous vide

sous-vide-engΗ AG ADVENT οργανώνει για τους επαγγελματίες της μαζικής εστίασης που δουλεύουν ήδη ή σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν sous vide στο μέλλον, το πρώτο στην Ελλάδα ανοιχτό σεμινάριο με θέμα ασφάλεια τροφίμων κατά τη χρήση sous vide με τίτλο «SOUS VIDE SAFE».

Η θεματολογία θα περιλαμβάνει:

Αρχές και τεχνολογία sous vide
Ανάλυση κινδύνων στο sous vide
Ασφάλεια των τροφίμων sous vide
Προληπτικά μέτρα για ασφαλές sous vide
Αρχές, τρόποι και πλάνο επικύρωσης και ελέγχων ασφάλειας διαδικασίας sous vide.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει για όσους επιθυμούν εργαστήριο εξοικίωσης sous vide (workshop) με επίδειξη εξοπλισμού και παραγωγή πιάτων βήμα βήμα με τη μέθοδο sous vide από εξειδικευμένο τεχνικό της εταιρίας ΒΑΡΑΝΑΚΗΣ Α. & Δ. και πρακτική συμμετοχή των εκπαιδευόμενων που θα πάρουν μέρος στο workshop.

Ημερομηνία διεξαγωγής: 12 Δεκεμβρίου 2016
Ώρα προσέλευσης: 9:30
Διάρκεια: Σεμινάριο 4 ώρες (10:00-14:00) και Workshop (14:00-15:00)
Τόπος διεξαγωγής: AG ADVENT Training Center Αριστοτέλους 8 Καλλιθέα, Αθήνα

Αξία: 290 ευρώ συμμετοχή στο σεμινάριο “SOUS VIDE SAFE” & 40 ευρώ στο workshop (Το κόστος συμμετοχής επιβαρύνεται με 24% ΦΠΑ και μπορεί να ενταχθεί στο ΛΑΕΚ/ΟΑΕΔ)

Για οριστικές εγγραφές μέχρι 30 Οκτωβρίου ισχύει έκπτωση 20%.

Θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης σε κάθε συμμετέχοντα.

Επικοινωνήστε στο 2109233551 ή στείλτε μας email στο food@advent.com.gr για να σας αποσταλεί ηλεκτρονικά η αίτηση συμμετοχής.

Σχολιάστε