Oral-B: Αλλάζοντας τα δεδομένα στην στοματική υγιεινή



1dasqegeqarΟι Oral-B Ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες έχει κλινικά αποδεδειγμένα μια ασύγκριτη ταλάντωση καθώς και την πολλαπλή περιστρεφόμενη παλλόμενη τεχνολογία τους που εξασφαλίζουν μία ασύγκριτη υγιή στοματική κοιλότητα.

Ήδη οι οδοντόβουρτσες Oral-B χρησιμοποιούνται από τους περισσότερους οδοντιάτρους από οποιαδήποτε άλλη μάρκα σε όλο τον κόσμο.

Για πιο υγιή ούλα, οι Oral-B Ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες είναι οι μόνες που έχουν σχεδιαστεί και διαθέτουν ενσωματωμένο αισθητήρα πίεσης οπτικοακουστικών σημάτων για να σας προειδοποιήσουν εάν εφαρμόζεται πάρα πολύ δύναμη κατά το βούρτσισμα.

Ποιο υγιές χαμόγελο με oral-b, θα πρέπει να βουρτσίζεις τα δόντια αλλά και τα ούλα σου πραγματικά πολύ καλά.

Οι ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες Oral-B διαθέτουν μια μοναδική περιστρεφόμενη κεφαλή που αφαιρεί 100% περισσότερη πλάκα σε σχέση με μια κοινή χειροκίνητη οδοντόβουρτσα.

Η Oral-B χαρίζει στο βούρτσισμα μια άλλη αίσθηση καθαριότητας σαν να έχεις βγει μόλις από τον οδοντίατρο.

Η ηλεκτρική οδοντόβουρτσα oral-b χαρίζει ανώτερο καθαρισμό των δοντιών σε σύγκριση με μια απλή χειροκίνητη οδοντόβουρτσα.

Χάρη στο μοναδικό σχεδιασμό της περιστρεφόμενης κεφαλής, τον αισθητήρα πίεσης και το επαγγελματικό χρονόμετρο για να βουρτσίζεις στον προτεινόμενο από οδοντιάτρους χρόνο των 2 λεπτών, το βούρτσισμα είναι αποτελεσματικό ενώ εσύ μένεις σίγουρος ότι τα δόντια σου παραμένουν καθαρά και υγιή.

2dfgaegrferΗ στοματική υγιεινή γίνετε προσωπική υπόθεση με Oral-b

Oι ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες Oral-B είναι συμβατές με όλες τις ανταλλακτικές κεφαλές Oral-B έτσι καλύπτουν κάθε ανάγκη σου σχετικά με τη στοματική υγιεινή, είτε είναι η ευασθησία, είτε η λεύκανση.

Κάθε κεφαλή έχει σχεδιαστεί για να κατευθύνει το βούρτσισμα σε όλες τις περιοχές των δοντιών, δίνοντας μια τέλεια φροντίδα και ένα φανταστικό αποτέλεσμα όπως λεύκανση των δοντιών, βαθύ καθαρισμό, αφαίρεση πλάκας καθώς και περιποίηση των ευαίσθητων ούλων.

Οι Oral-B Ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες προσφέρουν ένα πολυάριθμο μοναδικό τρόπο εφαρμογών βάσει των οποίων μπορείτε να επιλέξετε κάθε φορά αυτόν που σας αρμόζει.

1. Καθημερινή Καθαριότητα για ολοκληρωμένη υγιεινή της στοματικής κοιλότητας
2. Βαθύς καθαρισμός επεκτείνοντας το χρόνο βουρτσίσματος
3. Ευαισθησία με μειωμένη ταχύτητα για απαλό καθαρισμό
4. Απαλό μασάζ για την τόνωση των ούλων
5. Λειτουργία λεύκανσης με αναπληρωματική ταχύτητα για εξάλειψη λεκέδων
6. Καθαρισμός γλώσσας για φρεσκότερη ανάσα

Κάθε κεφαλή μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες σου, αρκεί να βρεις την ηλεκτρική οδοντόβουρτσα που σου ταιριάζει.

Οι οδοντιατρικοί επαγγελματίες συστήνουν βούρτσισμα για δύο λεπτά, δύο φορές την ημέρα.

Με το ενσωματωμένο χρονόμετρο δύο λεπτών οι Oral-B Ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες σας απαλλάσσουν από τη ρουτίνα, εξασφαλίζοντας την πλήρη καθαρότητα της στοματικής κοιλότητας κάθε φορά που βουρτσίζετε.

Πηγή smile-pharmacy.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.