Η Εταιρεία Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας στην πρώτη έκθεση Εναλλακτικού Τουρισμού «Nostos Greek Alternative Tourism Expo»



yulfgkdtkydtkdtyjsdyj

Η Εταιρεία Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας με την συμμετοχή επιχειρηματιών της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας έλαβε μέρος στην πρώτη έκθεση Εναλλακτικού Τουρισμού «Nostos Greek Alternative Tourism Expo» που πραγματοποιήθηκε στην Ναύπακτο από τις 14 έως τις 17 Οκτωβρίου 2016.

Η έκθεση, διοργανώθηκε από τον Δήμο Ναυπακτίας και τελούσε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομικής Ανάπτυξης και Τουρισμού, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ), της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς και της ΚΕΔΕ.

Ιδιαίτερα μεγάλη ήταν η συμμετοχή hosted buyers που εξειδικεύονται στο χώρο του εναλλακτικού τουρισμού. Συγκεκριμένα, 32 hosted buyers από 26 Πρακτορεία και συνολικά 9 χώρες (Αυστρία, Γαλλία, Γερμανία, Ολλανδία, Ελλάδα, Κύπρο, Σερβία, Ρωσία, Ισραήλ), βρισκόταν στους χώρους της έκθεσης. Επιχειρήσεις της Δυτικής Μακεδονίας που δραστηριοποιούνται στο τομέα του τουρισμού και ειδικότερα του εναλλακτικού τουρισμού είχαν την δυνατότητα, σε πάνω από 30 προγραμματισμένες b2b συναντήσεις, να παρουσιάσουν τις προτάσεις τους Σύμφωνα με όσα δήλωσαν οι επιχειρηματίες είναι έντονο το ενδιαφέρον των Ελλήνων και ξένων πρακτόρων για την περιοχή μας και ευελπιστούν ότι σύντομα οι συναντήσεις θα έχουν αποτέλεσμα.

Επίσης οι συμμετέχοντες στην έκθεση είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μία σειρά από συνεδριακές εκδηλώσεις με θέμα τις προοπτικές και τις ευκαιρίες που προσφέρονται μέσα από τον εναλλακτικό τουρισμό.

Tην Εταιρεία Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος Παναγιώτης Κώττας το μέλος του ΔΣ Χρήστος Παύλου ενώ την έκθεση επισκέφτηκε και ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και μέλος του ΔΣ Ματθαίος Καλαιτζόπουλος.

zstyfjkdyuklyfdu

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.