Η Κοζάνη του αθλητισμού και του πολιτισμού



jytfkydtyjkdyjd6jyd76i

Γράφει η Πένυ Ροντογιάννη από το volleyplanet.gr

Το αθλητικό ιδεώδες είναι για τον άνθρωπο πηγή εσωτερικής τελειότητας και είναι εκείνο που ικανοποιεί από κάθε άποψη τη διάνοια και το συναίσθημα του αθλητή και του φιλάθλου. Αυτή ακριβώς την τελειότητα κατάφερε μέσα σε λίγους μήνες να πετύχει ο Δήμος Κοζάνης που αγκάλιασε την Εθνική ανδρών και παράλληλα συγκέρασε τον αθλητισμό με τον πολιτισμό.

Μπορεί να έχουν γίνει πολλά τουρνουά και πολλές διοργανώσεις τα τελευταία χρόνια αλλά οι άνθρωποι της Κοζάνης φρόντισαν να αφήσουν τη σφραγίδα τους δείχνοντας το δρόμο στο φίλαθλο κοινό για το τι πραγματικά θα πει αθλητικό ιδανικό.

Η πρωτοβουλία να δώσει “ψυχή” στην είσοδο του κλειστού της Λευκόβρυσης με μια έκθεση ζωγραφικής ήταν μια μοναδική ιδέα την οποία ο κόσμος αγκάλιασε. Την τέχνη δεκαοχτώ φωτογράφων απήλαυσαν οι φίλοι της Εθνικής, τόσο κατά την είσοδό τους στο κλειστό, όσο και στην ανάπαυλα των σετ.

jftrkytdjtrsxhresreyhs

Η Κοζάνη έχει δώσει τα… ρέστα της αυτό το καλοκαίρι για την Εθνική ανδρών, την έχει στηρίξει και αγκαλιάσει στο μέγιστο βαθμό και οι σχέσεις των διεθνών με τη νέα γενιά είναι μια ηλιαχτίδα ελπίδας για όλο το ελληνικό βόλεϊ που έχει ανάγκη από υγιείς φιλάθλους.

Αυτή ακριβώς την υγεία που είδαμε στο κλειστό της Λευκόβρυσης, την ευγένεια της ψυχής των εθελοντών, το ήθος του απλού κόσμου, το καρδιοχτύπι των τοπικών φορέων καλλιεργεί ο αθλητισμός στον πολιτισμένο άνθρωπο! Αυτή ακριβώς είναι και η παρακαταθήκη…

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.