Βίντεο: Η αποκάλυψη της Ραχήλ Μακρή: «Στα 16 μου ασχολήθηκα με το μόντελινγκ… Δήλωσα συμμετοχή στα καλλιστεία»



makri_h_645_450

“Φωτιά” στα κόκκινα για την Ραχηλ Μακρή. Η ανατρεπτική πολιτικός εμφανίστηκε στην εκπομπή “Βράδυ” με τον Πέτρο Κωστόπουλο, μίλησε για τη φιλία με την Ζωή Κωνσταντοπούλου και το μόντελινγκ.

“Έκανα μόντελινγκ, μου είχαν κάνει book και με είχαν ζητήσει από το Top Models στο Παρίσι. Μου είχαν πει στα 16 με 17 να ασχοληθώ με το μόντελινγκ. Είχα κάνει λίγες μικρές φωτογραφίσεις μόνο για το χαρτζιλίκι μου και αυτό ήταν όλο”, αποκάλυψε χαρακτηριστικά και αποκάλυψε πως είχε δηλώσει συμμετοχή μέχρι και στα καλλιστεία. “Είχα συμπληρώσει τη φόρμα για να πάω στα καλλιστεία, αλλά δεν κατάφερα να συμμετάσχω και εκείνη τη χρονιά κέρδισε τον τίτλο η Τζένη Μπαλατσινού”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τέλος μιλώντας για την Ζωή Κωνσταντοπούλου, είπε: “Με την Ζωή γίναμε πολιτικές φιλενάδες από το 2012. Την Ζωή την είχα δει σε μια συνεδρίαση μιας επιτροπής που μπήκα ξέμπαρκη… Δεν είχα ποτέ φίλες. Μικρή έπαιζα πάντα με αγόρια”

Δείτε το video:

tlife.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.