Αλλαγή το Σάββατο 4 Ιουνίου στα φανάρια της Μ. Αλεξάνδρου! Δείτε αναλυτικά



megalou_alexandrou_odos

Από τη Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με την υπ’άριθμ 21745/30-05-2016 απόφαση αντιδημάρχου, μετά από την εισήγηση του γραφείου κυκλοφοριακών παρεμβάσεων θα γίνει αλλαγή της λειτουργίας των φωτεινών σηματοδοτών Μεγάλου Αλεξάνδρου και Παύλου Μελά το Σάββατο 04/06/2016 και ώρα 16:00.

Ειδικότερα μετά από τις μετρήσεις που διενεργήθηκαν στο χρονικό διάστημα που έχουν τοποθετηθεί radar και βρόγχοι ανίχνευσης της κυκλοφορίας θα πραγματοποιηθεί αλλαγή της ρύθμισης των σηματοδοτών στον κόμβο Παύλου Μελά και Μεγ.Αλεξάνδρου, όσον αφορά τους χρόνους διέλευσης και παράλληλα θα πραγματοποιηθεί και τροποποίηση της κίνησης των οχημάτων από την οδό Μεγ.Αλεξάνδρου και ειδικότερα, η δεξιά λωρίδα θα έχει κίνηση μόνο προς την οδό Παύλου Μελά (μόνο δεξιά) και η αριστερή λωρίδα θα έχει κίνηση ευθεία προς την οδό Ξενοφώντος Τριανταφυλλίδη και αριστερά προς την πλατεία 28ης Οκτωβρίου (ευθεία και αριστερά).

8 σχόλια στο άρθρο “Αλλαγή το Σάββατο 4 Ιουνίου στα φανάρια της Μ. Αλεξάνδρου! Δείτε αναλυτικά

  1. Εγώ πάντως από εκεί δεν ξαναπερνάω.Μία ο κόσμος μαθαίνει έτσι , μία μαθαίνει αλλιώς , δεν θα παίζω εγώ με την σωματική μου ακαιρεώτητα επειδή έχουν αυτοί τον χαβά τους.Μία από εδώ , μία από εκεί , μία πάλι από εδώ και δεν είχανε τι να κάνουνε και παίζουνε με τους δρόμους.

  2. Ο Γερος του Μωριά

    - Edit

    Απαντήστε

    Ήθελε πολύ μυαλό και εμπεριστατωμένες έρευνες για να καταλάβουν το αυτονόητο !!!!!!!!

  3. Τα φαναρια στην τραντα καταντησανε βασανιστηριο.ποσο χαμηλο επιπεδο στο επαγγελμα του εχει ο υπευθηνος….για να μην τον χαρακτηρισω καπως αλλιως

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.