3G στην Κοζάνη: Εκτυπωμένα είδη συσκευασίας και αναλώσιμα επιχειρήσεων εστίασης και εμπορίου – 20 χρόνια ποιότητας και εμπιστοσύνης



Η λύση στην επιχείρησή σας

Η εταιρεία 3G Γκέκα Πασχαλία και Σια Ε.Ε., δραστηριοποιείται στην εμπορία εύκαμπτων αναλώσιμων υλικών συσκευασίας και αναλώσιμων προϊόντων μιας χρήσης, προσφέροντας ασφαλείς και συμφέρουσες λύσεις για επιχειρήσεις εστίασης και εμπορίου.

Με έδρα την Κοζάνη, η επιχείρηση στεγάζεται σε έναν χώρο 350 τ.μ. βιομηχανικών εγκαταστάσεων, εκτυπώνει και επεξεργάζεται προϊόντα χάρτου και πλαστικού, προκειμένου να δίνουν το πιο άρτιο αποτέλεσμα στου πελάτες.

Με μοναδικό γνώμονα την πίστη, την αφοσίωση και την αγάπη σε αυτό που κάνουν  οι τρεις αδερφές Γκέκα, συνθέτουν την επιτυχία στην επιχείρησής τους, συνθέτουν το σημείο G της δική σας επιχείρησης.

Οι υπηρεσίες της επιχείρησης:

– Χάρτινη και πλαστική συσκευασία
– Συσκευασίες τροφίμων και αναλώσιμων ειδών μιας χρήσης

 

Στην εταιρεία 3G θα βρείτε εκτυπωμένα και μη προϊόντα:

– Τσάντες χάρτινες & πλαστικές συσκευασίες τροφίμων μιας χρήσης
– Ποτήρια – βάσεις – καπάκια μιας χρήσης όλων των ειδών
– Κύπελλα – καπάκια μιας χρήσης
– Πιάτα πλαστικά – μαχαιροπίρουνα μιας χρήσης
– Σκεύη pet
– Σκεύη αλουμινίου μιας χρήσης
– Σκεύη ζαχαροπλαστικής – μικροκυμάτων – φελιζόλ μιας χρήσης
– Χαρτί αλλαντικών κρεοπωλείου

Η εταιρεία 3G  – Γκέκα Π. και Σια Ε.Ε. συνεργάζεται στρατηγικά με πιστοποιημένους, επώνυμους & αναγνωρισμένους Ευρωπαϊκούς αλλά και διεθνείς οίκους. Από το 1998 στο χώρο της εύκαμπτης συσκευασίας  και με σταθερά ανοδικά βήματα έχει κατακτήσει στην αγορά επάξια μια θέση εμπιστοσύνης με ένα δίκτυο συνεργατών σε όλη την Ελλάδα.

Η 20ετης παρουσία στον χώρο σε συνδυασμό με την συνέπεια και την αξιοπιστία, καθιστά την εταιρεία Γκέκα Π. και Σια Ε.Ε. την πιο ασφαλή επιλογή για τις ανάγκες των επιχειρήσεων.

3G Γκέκα Πασχαλία και Σια Ε.Ε.
Διεύθυνση: Μελισσίων και Δρεπάνου, Κοζάνη
Τηλέφωνο: 2461045620 – 6947322044
E-mail: geka3gk@gmail.com

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.