Άκρως επιτυχημένο το 4ο baby cup taekwondo 2016 στο κλειστό γυμναστήριο της Λευκόβρυσης



13339737_1055631721196994_5140906320884542383_n

Ολοκληρώθηκε το 4ο baby  cup ταεκβοντό στο πολυτελέστατο κλειστό γυμναστήριο της Λυκόβρυσης  Κοζάνης.  Αθλητές και προπονητές από πολλές πόλεις έδωσαν το παρόν σε αυτή την παιδική γιορτή που επιμελήθηκε η Μακεδονική Δύναμη. Στην Διοργάνωση παρευρέθησαν ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κύριος Καρυπίδης Θεόδωρος , ο Δήμαρχος Κοζάνης κύριος Ιωαννίδης Ελευθέριος ,ο Αντιδήμαρχος κύριος Ιωαννίδης Ιωάννης και η κυρία Φτάκα Φάνη, πρόεδρος του οργανισμού Αθλητισμού και πολιτισμού όπου και τιμήθηκαν με πλακέτα για την συνεργασία και την προσφορά τους στον σύλλογο.

Η πρώτη Αθλητική διοργάνωση που φιλοξενείται σε αυτό το κόσμημα της πόλης είχε άρωμα ταεκβοντό και ήταν μια ξεχωριστή τιμή για τον σύλλογο της πόλης της Κοζάνης  Μακεδονική Δύναμη . Ο Σύλλογος αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους τους μικρούς και μεγάλους φίλους που έλαβαν μέρος , τους εθελοντές που χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε η διοργάνωση να πετύχει, τους διαιτητές για την διεξαγωγή των Αγώνων,  την ομάδα διάσωσης – παράρτημα Κοζάνης- , τους χορηγούς  καταστήματα Funny Bunny , τα θερμοκήπια  Tσαμπούρη για τον όμορφο στολισμό της αίθουσας, την ταβέρνα αναμμένα κάρβουνα ,το τουριστικό γραφείο Ερμής Φωτόπουλος ,το κατάστημα skepsis του Λευτέρη Βωβού , τον Δήμο Κοζάνης για την παραχώρηση του χώρου και επίσης όλο το προσωπικό του συλλόγου που για μεγάλο διάστημα εργάζονταν πυρετωδώς έτσι ώστε να φέρει εις πέρας αυτήν την μεγάλη διοργάνωση.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.