Επιστολή της Ευλαμπίας Πρώιου για τις εσωκομματικές εκλογικές διαδικασίες της Ν.Δ. στην Π.Ε. Κοζανης



nea_dimokratia_logoΜε  αφορμή την ολοκλήρωση των εσωκομματικών εκλογικών διαδικασιών της Νέας Δημοκρατίας στην Π.Ε. Κοζάνης οι οποίες κορυφώθηκαν στο 10ο Συνέδριο με την αλλαγή του καταστατικού μας όπως και την εκλογή της νέας Πολιτικής Επιτροπής  θέλω να συγχαρώ για την εκλογή τους , τους νέους Προέδρους των ΔΗΜ.ΤΟ Κοζάνης , Εορδαίας , Βοΐου και Σερβίων – Βελβεντού καθώς και τα μέλη αυτών, τους δέκα υπευθύνους θεματικών τομέων όπως και τον νέο Πρόεδρο της ΝΟ.Δ.Ε Κοζάνης  κ. Παντελή Καρακασίδη τους εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο τους.

Ευχαριστώ από καρδιάς όλα τα μέλη του κόμματός μας που προσήλθαν μαζικά στις κάλπες, τους εθελοντές των εφορευτικών επιτροπών όπως επίσης και όλους όσους έθεσαν υποψηφιότητα για τα όργανα της Νέας Δημοκρατίας.

Τέλος τα  θερμά μου  συγχαρητήρια στους δύο συνυποψήφιους μου στην Πολιτική Επιτροπή τον πρώην Υπουργό Μιχάλη Παπαδόπουλο και τον πολιτευτή  Γεώργιο Τοπαλίδη για την εκλογή τους. Είμαι βέβαιη  πως θα  μας εκπροσωπήσουν  επάξια ως μέλη της Π.Ε. της  ΝΔ. Με την εμπειρία τους εύχομαι να καθοδηγήσουν τους νεοεκλεγμένους στα κομματικά όργανα της  Π.Ε  Κοζάνης και όλοι μαζί από την αρχή με τον πρόεδρο μας  Κυριάκο Μητσοτάκη να δώσουν οξυγόνο στην παράταξή μας ώστε να απαλλαγεί η χώρα από τον βραχνά της καταστροφικής πολιτικής του κ. Τσίπρα .

Κλείνοντας ευχαριστώ τους δεκαπέντε συνέδρους που με τίμησαν με την υπογραφή τους ώστε να είμαι υποψηφία ώστε να συμμετάσχω για πρώτη  στην εκλογική διαδικασία της Π.Ε  της παράταξής μας αποκομίζοντας μεγάλη και χρήσιμη εμπειρία.

Οι μάχες είναι μπροστά μας απέναντι  στην αναξιόπιστη , αναποτελεσματική και απαράδεκτη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ.

Με τιμή
Πρώιου Ευλαμπία

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.