Καιρός: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού με βροχές, καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις! Που θα χτυπήσει η κακοκαιρία



xalazi2_533_355

– Από το απόγευμα χαλάει ο καιρός κυρίως στη δυτική και βόρεια Ελλάδα
– Οι βροχές και οι καταιγίδες θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις
– Ισχυροί οι άνεμοι
– Αναλυτικά το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης που εξέδωσε η ΕΜΥ

“Ανάποδα” μπήκε η Μεγάλη Εβδομάδα! Ο καιρός χαλάει τις επόμενες ώρες σύμφωνα με έκτακτο δελτίο που εξέδωσε το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας (25.04.2016) η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Η επιδείνωση του καιρού θα είναι πρόσκαιρη και θα ξεκινήσει από το απόγευμα σε αρκετές περιοχές της δυτικής και βόρειας χώρας. Αναμένονται βροχές και καταιγίδες που κατά τόπους θα είναι ισχυρές και δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και από παροδικά ισχυρούς ανέμους.

Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:

1. Σήμερα Μεγάλη Δευτέρα (25-04-2016) από τις απογευματινές ώρες το
Ιόνιο, η Ήπειρος, η δυτική Στερεά και πιθανόν η βορειοδυτική Πελοπόννησος, η Μακεδονία και η Θράκη και από τη νύχτα η Θεσσαλία.

2. Αύριο Μεγάλη Τρίτη (26-04-2016) μέχρι το μεσημέρι η ανατολική Μακεδονία, η Θράκη και τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και πιθανόν μέχρι τις πρωινές ώρες η Ήπειρος, η δυτική Στερεά, η βορειοδυτική Πελοπόννησος, η δυτική Μακεδονία, η κεντρική Μακεδονία και η Θεσσαλία.

Πηγή: newsit.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.