Πάνω από 54.000 επισκέπτες στο «Δάσος των Ξωτικών» – Θετικός απολογισμός σύμφωνα με τη διοίκηση – Δείτε το ρεπορτάζ του KOZANILIFE.GR

sftjhsrytjsrttr

Με θετικό απόηχο, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο KOZANILIFE.GR ο πρόεδρος του Εκθεσιακού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας, κ. Γιώργος Ευρενιάδης, έκλεισε τις πύλες του το Δάσος των Ξωτικών, στο Εκθεσιακό Κέντρο, στα Κοίλα Κοζάνης το βράδυ της Τετάρτης 6 Ιανουαρίου.

Με 53.964 επισκέπτες κλείνει για φέτος το «Δάσος των Ξωτικών», από τους οποίους οι μισοί και παραπάνω ήταν από άλλες περιοχές. Κάτι που σημαίνει, όπως τόνισε ο κ.Ευρενιάδης, ότι αυτό είναι είναι θετικό σημάδι όχι μόνο για την επιτυχία του «Δάσους των Ξωτικών, αλλά και για τον τουρισμό της πόλης.

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την προσέλευση του κόσμου, καταφέραμε το ακατόρθωτο γιατί αυτοί οι επισκέπτες, επισκέφθηκαν και την πόλη της Κοζάνης, κάναμε μια τόνωση της τοπικής οικονομίας. Σίγουρα υπάρχουν σημάδια βελτίωσης, εντούτοις όμως είμαστε περήφανοι, γιατί είμαστε μακράν το καλύτερο χωριό που λειτούργησε για πρώτη φορά σε όλη την Ελλάδα».

Κλείνοντας, ο κ.Ευρενιάδης, τόνισε προς ενημέρωση των επισκεπτών, ότι το παγοδρόμιο, θα λειτουργεί μέχρι και το Σαββατοκύριακο, μετά τις 16:00, λόγω της μεγάλης προσέλευσης του κόσμου.

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

4 σχόλια στο άρθρο “Πάνω από 54.000 επισκέπτες στο «Δάσος των Ξωτικών» – Θετικός απολογισμός σύμφωνα με τη διοίκηση – Δείτε το ρεπορτάζ του KOZANILIFE.GR

  1. 1η φορά Αριστερά!

    - Edit

    Απαντήστε

    Καλοί οι επισκεπτες που ήρθαν, το συν-πλην δεν μας είπατε όμως… Πόσα βγήκαν από την υπόθεση αυτή, ξεκάθαρα.

  2. ΕΓΩ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΧΘΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ, ΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ… ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΩΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ!

  3. Καλος ηταν ο νιαημερος και τα χριστουγεννα γιατι με τα σουβλακια τις καλτσες που πουλουσαν κτλ μονο δασος ξωτικων δεν ηταν

Σχολιάστε