Στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης «Philoxenia» ο Δήμος Σερβίων-Βελβεντού



dimos_servion_logoΟ Δήμος Σερβίων-Βελβεντού, μετά από χρόνια απουσίας του, συμμετέχει φέτος στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης «Philoxenia» Περίπτερο 15, η οποία θα διεξαχθεί από 12 έως 15 Νοεμβρίου 2015.

Η προαναφερόμενη έκθεση αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα της  επισκέπτης να έχει τη δυνατότητα να «αγοράσει Ελλάδα» έχοντας στη διάθεσή του το σύνολο του εγχώριου τουριστικού προϊόντος. Στόχος της συμμετοχής του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού στην έκθεση είναι η προβολή της περιοχής ούτως ώστε να αποτελέσει τουριστικό προορισμό. Μέσω του προγράμματος LEADER παράχθηκε αξιόλογο οπτικό υλικό ούτως ώστε να αναδειχθούν οι φυσικές ομορφιές του Δήμου μας στον τομέα του τουρισμού.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν στο περίπτερο μας συναντήσεις εκπροσώπων του Δήμου, τουριστικών επιχειρηματιών της περιοχής μας και τουριστικών πρακτόρων από το εξωτερικό και την Ελλάδα, με προοπτική επαγγελματικών συμφωνιών και συνεργασιών. Συμπερασματικά ο Δήμος Σερβίων – Βελβεντού με την συμμετοχή του σε αυτού του είδους τις εκθέσεις επιδιώκει τη δυναμική παρουσία του και τη διείσδυσή του στην τουριστική βιομηχανία, καθώς και τη συστηματική προβολή του τόσο στην εγχώρια αγορά όσο και στις αγορές του εξωτερικού.

Η συμμετοχή συγχρηματοδοτείται στο πλαίσιο του τοπικού προγράμματος του Άξονα 4 ¨Προσέγγιση LEADER” του Προγράμματος «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007-2013» (ΠΑΑ) της Ο.Τ.Δ. Αναπτυξιακής Δυτικής Μακεδονίας Α.Ε. – ΑΝΚΟ, με δικαιούχο το Δήμο Σερβίων – Βελβεντού.

Η Διαδικτυακή Τουριστική Πύλη του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού: visit-msv.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.