Το αγαπημένο ArGOODaki των Goody’s και φέτος στο Goody’s Burger House Κοζάνης για καλό σκοπό!



2etjuyetyujtuyje

-Το αγαπημένο ArGOODaki των Goody’s και φέτος στο Goody’s Burger House Κοζάνης για καλό σκοπό!

-Το κοινωνικό πρόγραμμα ArGOODaki των Goody’s στηρίζει τα ακριτικά νησιά της Τήλου και της Χάλκης, καλύπτοντας βασικές εκπαιδευτικές τους ανάγκες.

Ο πλέον καταξιωμένος και αναγνωρισμένος θεσμός κοινωνικής προσφοράς, έχοντας υποστηρίξει χιλιάδες παιδιά σε ανάγκη και τις οικογένειές τους, μας  καλεί και φέτος για 14η χρονιά να συμμετέχουμε ενεργά σε μια εκστρατεία έμπρακτης προσφοράς και αγάπης.

0srhtsrhthrsyhyrs

Αυτά τα Χριστούγεννα το ArGOODaki σχεδιάζει και υλοποιεί μια ακόμα ξεχωριστή πράξη αλληλεγγύης, αγκαλιάζοντας τα παιδιά των ακριτικών νησιών της Τήλου και της Χάλκης. Στόχος της φετινής εκστρατείας αγάπης είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής και η κάλυψη εκπαιδευτικών αναγκών των παιδιών που κατοικούν στα δύο πανέμορφα ακριτικά νησιά της χώρας.

Όλοι μαζί θα ενισχύσουμε τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες των παιδιών των δύο ακριτικών νησιών με ηλεκτρονικούς υπολογιστές, διαδραστικούς πίνακες, φωτοτυπικά μηχανήματα, εκπαιδευτικά παιχνίδια, βιβλιοθήκες, βιβλία και άλλα χρήσιμα, που θα διευκολύνουν την καθημερινότητα τους.

burgerhousekozani580

Mε κάθε γεύμα ArGOODaki, επιλέγουμε ανάμεσα σε πέντε νέα είδη της συλλογής των αγαπημένων μας λούτρινων φίλων και συνεισφέρουμε ουσιαστικά σε έργα αφιερωμένα αποκλειστικά στα παιδιά κάνοντας πράξη το μήνυμα ότι:

Η αγάπη δεν έχει όρια!

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Το αγαπημένο ArGOODaki των Goody’s και φέτος στο Goody’s Burger House Κοζάνης για καλό σκοπό!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.