Πέθανε μωρό κατά τη διαδικασία γέννας στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης – ΕΔΕ για να διευκρινιστούν οι συνθήκες



mamatsio_koz

Ένα τραγικό περιστατικό συνέβη το βράδυ της περασμένης Παρασκευής στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia, κατά τη διαδικασία γέννας, έχασε τη ζωή του μωρό, κάτω από αδιευκρίνιστες, μέχρι στιγμής, αιτίες. Επίσης δεν είναι σαφές ακόμη εάν το μωρό γεννήθηκε νεκρό ή εάν έχασε τη ζωή του κατά την όλη διαδικασία.

Το Kozanimedia επικοινώνησε με τον διοικητή του νοσοκομείου Γιώργο Παύλου, ο οποίος επιβεβαίωσε πως υπάρχει το περιστατικό, τονίζοντας πως έχει παραγγελθεί ήδη ΕΔΕ, προκειμένου να εξακριβωθούν οι συνθήκες, κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό αυτό συμβάν.

Ο ίδιος, ωστόσο, τόνισε πως φυσικά στην όλη διαδικασία της γέννας ήταν «παρών» γιατρός του νοσοκομείου, ενώ αρνήθηκε ευγενικά να σχολιάσει επώνυμα και ανώνυμα δημοσιεύματα που έχουν αναρτηθεί σε σελίδες του Facebook και κάνουν λόγο για διάφορα περιστατικά.

Να σημειωθεί πως, όντως, κάποιες από τις εν λόγω αναρτήσεις δεν απηχούν σε καμία περίπτωση την πραγματικότητα, αλλά, σε κάθε περίπτωση, το παραπάνω περιστατικό είναι σημαντικό και ήδη ερευνάται.

Από το kozanimedia.gr

13 σχόλια στο άρθρο “Πέθανε μωρό κατά τη διαδικασία γέννας στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης – ΕΔΕ για να διευκρινιστούν οι συνθήκες

  1. Ελευθερια (Ρια)

    - Edit

    Απαντήστε

    Τι να πω κριμα..εχω γεννησει εκει κ δν ειχα απολυτως κανενα προβλημα κ απολυτη εμπιστοσυνη στο γυναικολογο μου κ στο προσωπικο της μαιευτικης φυσικα!! Λυπαμαι ειλικρινα που συνεβη αυτο..

  2. παιδια ας μην κρινουμε τους γιατρους και το προσωπικο πρωτου να διευκρινιστουν τα αιτια του συμβαντος. Ειναι πολυ λυπηρο να χανεται μια ζωουλα τοσο προωρα ομως αν δεν γνωριζουμε τα αιτια δεν μπορουμε να κατηγορουμε. Συλλυπητηρια στην ατυχη μαμα!!!!

  3. επειδη γνωριζω τους γονεις προσωπικα…. δεν υπηρχε ιατρος να ξεγεννησει το μωρο… η κοπελα πονουσε επι ωρες κ δεν εμφανιστηκε ο ιατρος… ουτε τις επομενες μερες ομως… αν ημουνα ο γονεας θα τους εβαζα φωτια….

  4. Αυτό είναι το πρόβλημά σου εσένα; Ότι ανάλογα συμβάντα γίνονται και στις ιδιωτικές κλινικές; Είσαι εκτός θέματος αγαπητέ. Το πρόβλημα αυτή τη στιγμή είναι το Μαμάτσειο, είτε το θες είτε όχι και τα χιλιάδες προβλήματα που έχει, με αποτέλεσμα να έχουμε τραγικά συμβάντα, όπως αυτό. Λύση εδώ και τώρα από τις αρχές του τόπου, όποια και ναναι αυτή…

  5. ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΚΡΙΝΕΤΕ.ΠΡΙΝ 2 ΜΗΝΕΣ ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Κ ΕΙΧΑ 2 ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΗΞΕΡΑ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΕΚΕΙ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΣΑ Κ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΑ(ΜΗΤΣΙΟΣ Κ ΤΑΡΝΑΝΙΔΗΣ) Κ ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟΙ ΕΚΕΙ Κ ΠΟΛΥ ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ. ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Η’ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ.ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΤΟΚΕΤΟ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ Κ ΣΕ ΠΡΩΣΟΠΙΚΟ Κ ΣΕ ΟΡΓΑΝΩΣΗ Κ ΦΥΣΙΚΑ ΣΕ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ. ΟΙ ΜΑΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΘΥΜΕΣ Κ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ.ΕΤΣΙ ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΤΕ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΠΑΡΟΝ ΣΕ ΚΑΤΙ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ Κ ΟΙ ΜΑΙΕΣ ΤΟΥ ΜΑΜΑΤΣΕΙΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ.

  6. ΠΡΟΦΑΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΙΜΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΓΩΓΗ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟΣ ΜΕ ΕΝΔΕΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΛΕΣ ΕΣΥ …ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΡΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ,ΕΞΑΛΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΟΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΙΩΝ ΓΙΑ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥΘΗΝΟΤΗΤΑ ,ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΣΕΒΑΣΟΥ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΤΑΦΟ ΑΚΟΜΗ ΒΡΕΦΟΣ,ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΣΥ ΕΚΑΝΕΣ,ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΤΗΝ ΑΓΓΑΛΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΡΗΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΘΡΗΝΟΥΝ ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ

  7. κλειστε το το ρημαδι επιτελους να τελειωνουμε! ειναι δημοσιος κινδυνος. καθε λίγο εχουμε και ενα περιστατικο με θανατο. τι αλλο πρεπει να γινει για να το καταλαβετε;;;

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.