Πρόσκληση ανοιχτής Δημόσιας Διαβούλευσης για το 5ετές Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του Δήμου Εορδαίας



Στο πλαίσιο εκπόνησης της Α΄ Φάσης (Στρατηγικός Σχεδιασμός) του Επιχειρησιακού Προγράμματος του Δήμου Εορδαίας για την περίοδο 2015-2019, αναγνωρίζοντας την ανάγκη της συμμετοχής των πολιτών και φορέων στην καθορισμό του οράματος και της στρατηγικής για την περιοχή , ο Δήμαρχος Εορδαίας , Σάββας Ζαμανίδης , καλεί τους δημότες και τους τοπικούς φορείς να συνδράμουν ενεργητικά στην Ανοιχτή Δημόσια Διαβούλευση για το 5ετές Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του Δήμου 2015-2019 , με την αποτύπωση των σκέψεων τους , μέσω της συμπλήρωσης σχετικού ερωτηματολογίου . Στόχος της διαβούλευσης είναι να καταγραφούν οι απόψεις και οι προτάσεις όλων των αρμοδίων τοπικών φορέων και πολιτών αναφορικά με τρεις σημαντικούς τομείς του Επιχειρησιακού Προγράμματος:

Α) Περιβάλλον και Ποιότητα Ζωής
Β) Κοινωνική Πολιτική
Γ) Τοπική Οικονομία και  Ανάπτυξη.

Η ανοιχτή Δημόσια Διαβούλευση , ξεκινάει την Τρίτη 21-07-2015  και λήγει την Παρασκευή 30-07-2015 .

Το σχετικό ερωτηματολόγιο , εγκεκριμένο από τη Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου Εορδαίας, είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Δήμου www.ptolemaida.gr προκειμένου να συμπληρωθεί από κάθε ενδιαφερόμενο.

Το συμπληρωμένο έντυπο ερωτηματολόγιο μπορείτε:

να το καταθέσετε στο Αυτοτελές Τμήμα Προγραμματισμού Οργάνωσης & Πληροφορικής του Δήμου (25ης Μαρτίου 15- 1ος Όροφος , Γραφείο 11, Δημοτικό Κατάστημα) ή
να το αποστείλετε ηλεκτρονικά στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις : pro@ptolemaida.gr ή ikatrin@ptolemaida.gr  

Για οποιοδήποτε θέμα χρήζει διευκρίνισης μπορείτε να απευθύνεστε στην κα. Κατερίνα Ιτσκου , υπεύθυνη του Αυτοτελούς Τμήματος Προγραμματισμού Οργάνωσης και Πληροφορικής του Δήμου Εορδαίας – Τηλέφωνο : 2463350105 (25ης Μαρτίου 15-1ος Όροφος ,Γραφείο 11, Δημοτικό Κατάστημα).
    
     Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

    ΣΑΒΒΑΣ ΖΑΜΑΝΙΔΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.