Περιστατικό ρατσιστικής επίθεσης από ασθενή σε γιατρό του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης!



Ρατσιστική επίθεση δέχθηκε το βράδυ της Τρίτης 24 Φεβρουαρίου η γιατρός του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης, Godwin Solace Akpevwe από ασθενή ηλικίας 50 περίπου χρονών.

Ο συγκεκριμένος ασθενής, επισκέφτηκε το Νοσοκομείο για προσωπικούς ιατρικούς λόγους και συγκεκριμένα τα επείγοντα περιστατικά, και ενώ βρίσκονταν στην αναμονή, εντελώς αναίτια σύμφωνα με τον Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Γ. Παύλου, επιτέθηκε με ρατσιστική φρασεολογία στην συγκεκριμένη γιατρό. Μετά το περιστατικό, ο ασθενής παρέμεινε στη βραχεία νοσηλεία του Νοσοκομείου, ενώ η γιατρός που δέχτηκε την φρασική επίθεση, κατέθεσε μήνυση εναντίον του ασθενή για τους ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς που δέχθηκε.

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Γ. Παύλου καταδίκασε αμέσως το συμβάν από όπου και αν προέρχεται, όπως χαρακτηριστικά μας δήλωσε. Σε σχετική ανακοίνωση μάλιστα αναφέρει: “Τέτοιες πράξεις μας παραπέμπουν σε σκοτεινές περιόδους και δεν αρμόζουν στην εποχή μας και ιδιαίτερα στο χώρο του Νοσοκομείου, όπου όλο το προσωπικό, ιατρικό και νοσηλευτικό υπερβάλλει εαυτόν για το καλό και την ασφάλεια των συνανθρώπων μας”.

Α.Ζ. για το kozaniLife.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.