Κεντρική προεκλογική συγκέντρωση «Κοζάνη Τόπος να Ζεις» – Δήλωση υποψηφιότητας του Γιώργου Μπουζαλή



Η Δημοτική Κίνηση ‘Κοζάνη-Τόπος να ζεις’ προσκαλεί όλους τους πολίτες στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14/5 στις 8.30 το βράδυ στον κεντρικό πεζόδρομο (Ειρήνης). Στην συγκέντρωση θα μιλήσει ο επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης και υποψήφιος δήμαρχος Λευτέρης Ιωαννίδης.


 

Σήμερα 12/5/2014 η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση, με ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου Λευτέρη Ιωαννίδη και συζήτηση με τους πολίτες, στην Αιανή στις 19:30 στην κεντρική πλατεία της Αιανής.


Δήλωση υποψηφιότητας του Γιώργου Μπουζαλή με τον Συνδυασμό ‘Κοζάνη – Τόπος να ζεις’ (υποψήφιος Δήμαρχος Λευτέρης Ιωαννίδης)

Γεννήθηκα στην Κοζάνη το 1981, όπου και μεγάλωσα. Μετά από σπουδές και εργασία στη συμπρωτεύουσα αποφάσισα να επιστρέψω στην γενέτειρά μου για πιο ανθρώπινες συνθήκες εργασίας και φυσικά για δημιουργία οικογένειας. Το 2012 όταν άρχισε η κρίση να δείχνει απροκάλυπτα πλέον τα δόντια της, αποφάσισα ότι δεν μπορώ να μένω αμέτοχος σε αυτό που διάλεξαν κάποιοι άλλοι για εμάς. Μέχρι τώρα πίστευα πως η αποχή είναι ένα εργαλείο απαξίωσης του πολιτικού μας συστήματος, όχι όμως πια. Μόνο με ενεργό και καθημερινό αγώνα μπορούμε να αλλάξουμε τις συνθήκες, να αλλάξουμε τα δεδομένα στην καθημερινότητα μας που θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής όλων μας. Γι΄ αυτό το λόγο έφτασε πλέον η στιγμή να αλλάξει κάτι στην αυτοδιοίκηση, πρέπει νέοι άνθρωποι με νέες ιδέες και προπάντων με διάθεση για δουλειά να διοικήσουν αυτόν τον δήμο. Οι δημότες θέλουν να νιώσουν επιτέλους ότι τους δίνεται η κατάλληλη προσοχή, τόσο στα προβλήματα που προκύπτουν καθημερινά, όσο και στις ανησυχίες τους για συνεχή βελτίωση του τόπου.

Ευχαριστώ

Σύντομο βιογραφικό:

Σπούδασα στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Θεσ/νίκης Τεχνικός Η/Υ, Τεχνικός ιατρικών μηχανημάτων, Χειριστής ιατρικών απεικονίσεων. Από το 2003-2007 εργάσθηκα  ως τεχνικός συστημάτων και εφαρμογών  υπερηχοτομογράφων σε εταιρία της Θεσσαλονίκης, ενώ από το 2007 έως και τώρα εργάζομαι ως χειριστής αξονικού – μαγνητικού τομογράφου σε διαγνωστικό κέντρο της Κοζάνης. Είμαι μέλος του ESR (Ευρωπαϊκή κοινότητα Ακτινολόγων),ESMRMB (Ευρωπαϊκή κοινότητα μαγνητικού τομογράφου για την βιολογία και την ιατρική), SMRT (Διεθνής σύλλογος Τεχνολόγων ακτινολόγων), έχοντας παρακολουθήσει σεμινάρια προηγμένων τεχνικών μαγνητικού τομογράφου.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.