Πρόγραμμα επισκέψεων υποψήφιου Δήμαρχου Κοζάνης, Λάζαρου Μαλούτα



Ο  Δήμαρχος Κοζάνης και επικεφαλής του συνδυασμού «ΕΝΟΤΗΤΑ για το Δήμο Κοζάνης», Λάζαρος Μαλούτας, στο πλαίσιο της προεκλογικής του κίνησης, συνεχίζει τις επισκέψεις του σε περιοχές του Δήμου.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου, 10.5.2014, έχει ως εξής:

10:00 – Αγορά Κοζάνης
19.00 – Συνάντηση  με κατοίκους της Τοπικής Κοινότητας Βατερού, στο καφενείο της κ. Θεοδωρίδου .
20.00 – Συνάντηση με κατοίκους της Τοπικής Κοινότητας Αργίλου, στο καφενείο του κ. Καραγιαννίδη .
21.00 – Συνάντηση με κατοίκους της Τοπικής Κοινότητας Κλείτου, στο καφενείου του κ. Παπαδόπουλου .

 

Περιοδεία σε Τοπικές Κοινότητες και σταθμούς της ΔΕΗ

Λάζαρος Μαλούτας: « Με συναίνεση,  σκληρή δουλειά και διάλογο, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα»

« Για να καταφέρουμε να αναδείξουμε όλα τα πλεονεκτήματα και τα “δυνατά σημεία” του  Δήμου, απαιτούνται και επιβάλλονται χαρακτηριστικά όπως η ανταγωνιστικότητα, η εξωστρέφεια και η ποιότητα. Είναι στοιχεία που ο  Δήμος Κοζάνης ήδη έχει βάλει στις δράσεις και τις πρωτοβουλίες του εδώ και χρόνια, και τα οποία μας επέτρεψαν να αλλάξουμε σελίδα και να βρεθούμε ένα βήμα πιο μπροστά από πολλούς άλλους, ανάλογου μεγέθους, οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης της χώρας. Μονάχα με συναίνεση,  σκληρή δουλειά, ευρύ κοινωνικό και δημοκρατικό διάλογο, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα», ανέφερε με έμφαση ο Δήμαρχος Κοζάνης, στην περιοδεία που πραγματοποίησε σε τοπικές Κοινότητες Λυγερής,  Καλαμιάς, Αλωνακίων, Ξηρολίμνης,  και Μεταμόρφωσης.

Μιλώντας στους εργαζομένους  του ΑΗΣ Δημητρίου και του ΑΗΣ Καρδιάς, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ενότητα για το Δήμο Κοζάνης», υπογράμμισε πως «Η λειτουργία της ΔΕΗ υπό δημόσιο έλεγχο, είναι προϋπόθεση για την εύρυθμη λειτουργία της και την ύπαρξη κοινωνικής αποδοχής των τοπικών κοινωνιών, στην περιοχή παραγωγής. Μία Δημόσια Επιχείρηση  ηλεκτρισμού, είναι το καταλληλότερο όχημα για την επένδυση στην πράσινη ανάπτυξη, προς όφελος της περιοχής, αλλά και ως εργαλείο διεξόδου από την οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα μας».

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.