Έκτακτη γενική συνέλευση με θέμα: Κλοπές και ασφάλεια πολιτών στην Χαραυγή Κοζάνης



Μετά από πρόσκληση του προέδρου Νέας Χαραυγής, πραγματοποιήθηκε έκτακτη γενική συνέλευση με θέμα ¨κλοπές και ασφάλεια πολιτών¨.

Με βάση τα τελευταία δεδομένα , αύξηση των κρουσμάτων των κλοπών , οι κάτοικοι ορμώμενοι από την παρούσα κατάσταση αποφάσισαν να ενεργοποιηθούν και να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. Έγινε εκτενής συζήτηση για το θέμα όπου εκφράστηκαν οι έντονες ανησυχίες των κατοίκων (οι ληστές εισέβαλαν σε σπίτι την ώρα που ήταν μέσα ο ιδιοκτήτης με την οικογένεια, απόπειρα αρπαγής παιδιού κ.α. ) και συζητήθηκαν προτάσεις όπως π.χ. Εθελοντικές ομάδες περιφρούρησης .

Κατόπιν τούτου συγκροτήθηκε μια εθελοντική επιτροπή η οποία θα συντάξει τις προτάσεις και θα τις παραθέσει στην επόμενη γενική συνέλευση παρουσία αξιωματικού στης αστυνομίας που θα πραγματοποιηθεί το επόμενο Σάββατο στις 16/11/2013 και ώρα 18:00 στο κοινοτικό κατάστημα Νέας Χαραυγής.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.