Συνάντηση του Δημάρχου Κοζάνης με τον Αρχηγό του Γ.Ε.Σ.



ARXIGOs_GES_kozΤον Δήμαρχο Κοζάνης, Λάζαρο Μαλούτα, επισκέφτηκε το πρωί της Παρασκευής 17 Φεβρουαρίου 2012, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος, Κωνσταντίνος Ζιαζιάς. Ο Αρχηγός του ΓΕΣ συνοδευόταν από τον Διοικητή της Ά Στρατιάς, Αντιστράτηγο, Κωνσταντίνο Γκίνη, καθώς και τον Διοικητή του Ά Σώματος Στρατού,  Ταξίαρχο, Γιώργο Τζιμάνη.  

Τα θέματα που συζητήθηκαν, πέρα από τα γενικότερα ζητήματα που απασχολούν το Ά Σώμα Στρατού, αφορούσαν:

-την παραχώρηση χώρου του στρατοπέδου Μακεδονομάχων για την δημιουργία χώρου στάθμευσης έναντι του νεόδμητου Αστυνομικού Μεγάρου Κοζάνης

-την απόδοση ,σε κοινή χρήση, χώρου που κατέχει ο στρατός στο ύψωμα του ψηλού Αη-Λιά, καθώς και

-την εγκατάσταση πυλώνων υψηλής τάσης στο χώρου του πρώην στρατοπέδου Ρωμανέλη, που εξυπηρετεί την μετατόπιση των πυλώνων της Χαραυγής.

Ο Δήμαρχος Κοζάνης ευχαρίστησε τον Διοικητή της Ά Στρατιάς, Κωνσταντίνο Γκίνη, για την συναίνεση της στρατιάς στο ζήτημα του στρατοπέδου Μακεδονομάχων, με τη συζήτηση να ολοκληρώνεται σε καλό κλίμα και με αμοιβαία κατανόηση των δύο πλευρών.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.