Αποδοχή δωρεάς αξίας 14.760 ευρώ απο το ίδρυμα Μποδοσάκη!

mpodosakeio_nosok_ptol987Αγαπητέ κ. Πρόεδρε και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος Μποδοσάκη, η Διοίκηση και το προσωπικό του Γ.Ν Πτολεμαϊδας «Μποδοσάκειο», εκ μέρους των πολιτών της ευρύτερης περιοχής σας ευχαριστεί θερμά για την οικονομική ενίσχυση του Νοσοκομείου με την αγορά από μέρους σας του πρωτοποριακού συστήματος VASERA συνολικής αξίας 14.760,00€, μιας συσκευής μέτρησης της αρτηριοσκλήρυνσης με την μέθοδο CAVI (αξιολογώντας τον σφυροβραχιόνιο δείκτη).

Το συγκεκριμένο σύστημα είναι μοναδικό στον Ελλαδικό χώρο και θα προστεθεί στον εξοπλισμό της Καρδιολογικής Κλινικής του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου.

Η διαχρονική στήριξη του Ιδρύματος «ΜΠΟΔΟΣΑΚΗ» στο Νοσοκομείο μας καθώς και η κοινή αγωνία όλων μας για την συνεχόμενη βελτίωση του εξοπλισμού του, μας κάνει αισιόδοξους για την συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας προς τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής.

Σας κοινοποιούμε την υπ΄αριθμ. 19/10-01-2012 απόφαση Διοικητικού Συμβουλίου του «ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟΥ» Νοσοκομείου σχετικά με την ως άνω αποδοχή δωρεάς.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.