Η καλοκαιρινή συναυλία της Φιλαρμονικής «Πανδώρα» γέμισε ρυθμό και χαμόγελα την Κοζάνη – Δείτε φωτογραφίες & βίντεο



Μερόπη Βαχτσεβάνου για το KOZANILIFE.GR

Η Φιλαρμονική του Δήμου Κοζάνης “Πανδώρα” με την καλοκαιρινή της συναυλία στην κεντρική πλατεία Νίκης, γέμισε ρυθμό και ζωντάνια την καλοκαιρινή, ζεστή ατμόσφαιρα, χαρίζοντας στο κοινό μια μοναδική μουσική εμπειρία.

Το βράδυ της Τρίτης 17 Ιουνίου οι μουσικοί της μπάντας, με επιλογές τραγουδιών που ταξίδεψαν από τα παραδοσιακά ελληνικά μονοπάτια “Greek Folk Sonk Suit”, μέχρι τις αθάνατες επιτυχίες του παγκόσμιου ρεπερτορίου όπως το “The Godfather Theme”, το “Stand by Me” και το “My Way”, η βραδιά κράτησε τους παρευρισκόμενους σε διαρκή έκσταση. Οι μελωδίες του “Summertime Stomp” και του “Rock Around the Clock” πρόσθεσαν έναν ανεβαστικό ρυθμό που καθήλωσε μικρούς και μεγάλους.

Η εκδήλωση άφησε μια γλυκιά αίσθηση ζεστασιάς και κοινότητας, θυμίζοντας σε όλους τη μαγεία της ζωντανής μουσικής και τη δύναμη της να φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά, ενώ ταυτόχρονα, η συναυλία αποτέλεσε μια υπέροχη ευκαιρία για την τοπική κοινωνία να γιορτάσει μέσα από τη μουσική, αναδεικνύοντας τη Φιλαρμονική «Πανδώρα» ως έναν ζωντανό πολιτιστικό πυρήνα της περιοχής.

 

 

Σχολιάστε

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.