Κρίσεις Πυροσβεστικής 2025: Ανάληψη καθηκόντων νέου Διοικητή ΠΕ.ΠΥ.Δ. Δυτικής Μακεδονίας & Διοικητών Υπηρεσιών



Σας γνωρίζουμε ότι, σύμφωνα με τις πρόσφατες κρίσεις Αξιωματικών που πραγματοποιήθηκαν από το Αρχηγείο Πυροσβεστικού Σώματος για το έτος 2025, προέκυψαν οι παρακάτω αλλαγές :

• Καθήκοντα νέου Διοικητή Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Δυτικής Μακεδονίας αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος Διοικητής της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Θεσσαλίας, με έδρα την Λάρισα, Αρχιπύραρχος Ιωάννης Αμανατίδης του Ευσταθίου, στην θέση του Υποστρατήγου Νικόλαου Μητσιογιάννη του Λάμπρου, ο οποίος κρίθηκε ως ευδοκίμως τερματίσας την σταδιοδρομία του στο Πυροσβεστικό Σώμα.

• Καθήκοντα νέου Διοικητή Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Καστοριάς αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος Διοικητής της Π.Υ. Καστοριάς και πρόσφατα προαχθείς, Πύραρχος Δημήτριος Παπουτσίδης του Βασιλείου ενώ καθήκοντα νέου Διοικητή Π.Υ. Καστοριάς αναλαμβάνει ο Αντιπύραρχος Γεώργιος Παππάς του Μύρωνα.

• Καθήκοντα νέου Διοικητή Π.Υ. Φλώρινας αναλαμβάνει ο Αντιπύραρχος Αστέριος Γκαραγκάνης του Χαρίτου, στη θέση του πρόσφατα προαχθέντος, Πυράρχου Δημήτριου Τσουμάνη του Αριστείδη, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα Διοικητή Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Θεσπρωτίας.

Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας

της ΠΕ.ΠΥ.Δ. Δυτικής Μακεδονίας

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.