Δήμος Αναστασιάδης: Περνάμε Καλά – Αποκλειστικά στον Μελωδία 102.4



Ο Δήμος Αναστασιάδης παρουσιάζει το νέο του τραγούδι με τίτλο «Περνάμε Καλά», το οποίο κυκλοφορεί από την Panik Records και το ακούς αποκλειστικά για τον νομό Κοζάνης στον Μελωδία 102.4

Ο ταλαντούχος και αγαπητός τραγουδιστής και δημιουργός επιστρέφει δυναμικά με το νέο του single, φέρνοντας το απόλυτο σύνθημα του φετινού καλοκαιριού. Το «Περνάμε Καλά» είναι ένα ζωηρό και αισιόδοξο τραγούδι, με μουσική που υπογράφει ο Δημήτρης Χάρμας και στίχους που έγραψε η Αυγή Γαρβιλάκη.

Το τραγούδι αποπνέει θετική ενέργεια και ανεβαστική διάθεση, στοιχεία που είναι σίγουρο ότι θα το κάνουν να αγαπηθεί από το κοινό. Μπορείτε να δείτε εδώ τους στίχους.

Το «Περνάμε Καλά» θα κυκλοφορήσει επίσημα από την Panik Records, συνοδευόμενο από ένα εντυπωσιακό music video, τη Δευτέρα 3 Ιουνίου! Προετοιμαστείτε να το απολαύσετε και να αφήσετε αυτό το καλοκαιρινό hit να σας παρασύρει με τον ρυθμό και την ενέργειά του.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.