Π.Ε.Κ. Κοζάνης: Ευχαριστήριο για τις εκλογές των καθηγητών /-τριών



Η Προοδευτική Ενότητα Καθηγητών (Π.Ε.Κ.) ευχαριστεί θερμά όλους τους Συναδέλφους και τις Συναδέλφισσες για τη μεγάλη συμμετοχή τους στις εκλογές της 23ης Μαΐου 2024 για την ανάδειξη νέου Συμβουλίου στην ΕΛΜΕ Κοζάνης, για την ανάδειξη εκλεκτόρων στο 21ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ και για την ανάδειξη εκλεκτόρων για το Δ.Σ. της ΑΔΕΔΥ ΝΤ Κοζάνης.

Όλοι μαζί πετύχαμε να έχουμε και πάλι αντιπροσώπευση στο νέο Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Κοζάνης, πετύχαμε να εκλέξουμε εκπρόσωπο στο Συνέδριο της ΟΛΜΕ και τέσσερις εκλέκτορες για το Δ.Σ. της ΑΔΕΔΥ!

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τους Συναδέλφους και τις Συναδέλφισσες που επέλεξαν το ψηφοδέλτιο της ΠΕΚ και τους διαβεβαιώνουμε ότι θα είμαστε πάντα στο πλευρό όλων των εκπαιδευτικών μονίμων και αναπληρωτών.

Επίσης, ευχαριστούμε θερμά το σύντροφο Κυριάκο Σημαδόπουλο για την πολυετή προσφορά του στην Εκπαίδευση και διαχρονικά στην παράταξή μας. Με την ευκαιρία της αφυπηρέτησής του, τού ευχόμαστε να είναι γερός και δυνατός. Είμαστε βέβαιοι πως και συνταξιούχος θα βρίσκεται  πάντα δίπλα στην παράταξή μας.

Για την ΠΕΚ Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.