Επίσκεψη του Αντιδημάρχου Σταύρου Παπαδόπουλου στη Δημοτική Κοινότητα Μικροβάλτου



Στη Δημοτική Κοινότητα Μικροβάλτου και συγκεκριμένα στην Αγία Παρασκευή, βρέθηκε την Κυριακή 26 Μαΐου 2024, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Επιχειρηματικότητας και Ανάπτυξης Σταύρος Παπαδόπουλος παρουσία του Προέδρου Ευθύμιου Αλεξόπουλου και Δημοτικών Συμβούλων, όπου και συναντήθηκε με αγρότες της περιοχής για να συζητήσει τα προβλήματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι αγρότες είχαν την ευκαιρία να εκφράσουν τις ανησυχίες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινή τους δραστηριότητα. Ένα από τα κύρια θέματα που τέθηκαν ήταν το ζήτημα της ύδρευσης των γεωργικών εκτάσεων, το οποίο αποτελεί βασική προτεραιότητα για την τοπική αγροτική παραγωγή.

Συγκεκριμένα, ο Δήμος Σερβίων θα προχωρήσει άμεσα στην υλοποίηση μιας σημαντικής παρέμβασης για την επίλυση του προβλήματος ύδρευσης των χωραφιών. Η παρέμβαση αυτή περιλαμβάνει την κατασκευή νέων υδροδοτικών υποδομών, διασφαλίζοντας έτσι την επάρκεια για τις καλλιέργειες.

Ο Δήμος Σερβίων παραμένει αφοσιωμένος στην επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι αγρότες και θα συνεχίσει να εργάζεται για τη βελτίωση του πρωτογενούς τομέα στην περιοχή.

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.