Πέντε Κύπελλα αναζητούν κάτοχο και υπόσχονται γκολ



Η σεζόν ολοκληρώνεται στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης με τους τελικούς Κυπέλλου. Έχοντας πέντε τέτοια ποδοσφαιρικά ραντεβού, δε μπορούμε να αντισταθούμε στον πειρασμό να τα επιλέξουμε για το σημερινό μας κουπόνι. Πρωτοστατεί, βέβαια, η μάχη του Παναθηναϊκού με τον Άρη, αν και η απουσία φιλάθλων των δύο ομάδων αφαιρεί πολλά από την ποδοσφαιρική μαγεία.

  1. Παναθηναϊκός – Άρης (20:30)

Από «χίλια κύματα» πέρασε ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας, μέχρι να οριστικοποιηθεί η ημερομηνία, ο τόπος και οι όροι διεξαγωγής του. Οι άδεις εξέδρες δεν αρέσουν σε κανέναν, ακόμα κι έτσι, όμως, το πάθος θα περισσεύει. Στον Παναθηναϊκό η κατάκτηση θα μετριάσει την αίσθηση της αποτυχίας για τη φετινή χρονιά, ο Άρης ζει και αναπνέει σαν οργανισμός για ένα τρόπαιο εδώ και πολλά χρόνια. Δύσκολα θα μείνουν άσφαιρες οι δύο ομάδες, προβάδισμα στο G/G 2.04.

Δείτε επίσης πως μπορείτε να βρείτε φρουτακια δωρεαν.

  1. Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (17:00)

Πλήρως αντιδιαμετρικό το φινάλε στο Πρωτάθλημα για τις δύο «γειτόνισσες». Η Σίτι το κατέκτησε για 4η σερί χρονιά, μοναδική επίδοση στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ. Η Γιουνάιτεντ, σε μία από τις χειρότερες σεζόν στο παλμαρέ της, έμεινε εκτός Ευρώπης και έχει μια τελευταία ευκαιρία μέσω της κατάκτησης του Κυπέλλου. Αμφιβάλλουμε ότι μπορεί να τα καταφέρει, αλλά θα τα δώσει όλα, οπότε είναι πιθανό ότι θα σκοράρει. Για τη Σίτι αυτό είναι το προβλεπόμενο έτσι κι αλλιώς. Χαμηλή η απόδοση, αλλά συνετή επιλογή το G/G 1.78.

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.