Υπογραφή συμβάσεων με τους δικαιούχους της 2ης προκήρυξης του τοπικού προγράμματος CLLD/LEADER της ΑΝΚΟ



Στην υπογραφή 14 συμβάσεων με τους δικαιούχους της 2ης προκήρυξης των ιδιωτικών έργων του τοπικού προγράμματος LEADER της ΑΝΚΟ, που αφορά την Π.Ε. Κοζάνης και Π.Ε. Γρεβενών, προχώρησε σήμερα, 24 Μαΐου 2024, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διαχείρισης Προγράμματος (ΕΔΠ) LEADER, κος Βύζας Κων/νος, Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Κοζάνης, στο πλαίσιο της 43ης συνεδρίασης της Επιτροπής Διαχείρισης Προγράμματος.

Τα επενδυτικά σχέδια εντάσσονται στους τομείς της μεταποίησης, του τουρισμού και της παροχής υπηρεσιών. Στο επόμενο διάστημα θα υπογραφούν και οι υπόλοιπες 4 συμβάσεις έργων της 2ης προκήρυξης. Το σύνολο των ενταγμένων πλέον έργων στο πλαίσιο του Μέτρου 19 του ΠΑΑ 2014-2020, του Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER της ΑΝΚΟ Δυτικής Μακεδονίας Α.Ε. ΑΟΤΑ, (Δημόσιου και ιδιωτικού χαρακτήρα) ανέρχεται σε 98, με ορίζοντα ολοκλήρωσης το τέλος του 2025.

Η συνολική Δημόσια δαπάνη των έργων υπερβαίνει τα 10,00 εκ. και είναι περίπου διπλάσια από την αρχική κατανομή (5,3 εκ.).

Από το Γραφείο Τύπου

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.