Η καλή πράξη της ημέρας: Πολίτης βρήκε σκυλάκια και τα παρέδωσε στην ιδιοκτήτρια



Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR:

Μια καλή πράξη έχει θέση πάντα μέσα σε μια ημέρα. Ο λόγος για πολίτη, όπου το απόγευμα της Πέμπτης 23 Μαΐου, εντόπισε στην περιοχή του Αγίου Αθανασίου σκυλάκια που φαίνεται να διέφυγαν από κτήμα στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, ο διερχόμενος πολίτης, αφού βρήκε τα δύο μικρόσωμα σκυλάκια τα περισυνέλεξε, τα φρόντισε και κάλεσε την Αστυνομία, προκειμένου να βρεθεί ο ιδιοκτήτης των ζώων και να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα η ομάδα ΔΙ.ΑΣ, καθώς και περιπολικό από το Αστυνομικό Τμήμα Κοζάνης, όπου προέβησαν σε όλες τις διαδικασίες που ορίζει ο νόμος.

Σε ελάχιστο χρόνο, εντοπίστηκε η ιδιοκτήτρια των ζώων, όπου η ίδια προηγουμένως είχε δηλώσει την απώλεια τους στην Αστυνομία το πρωί της ίδιας ημέρας, ενώ είχε αναρτήσει στα κοινωνικά δίκτυα την απώλεια τους.

Τέλος καλό, όλα καλά για την περιπέτεια των δυο ζώων, που διέφυγαν από την περιοχή του Αγίου Γεωργίου , ενώ η σύντομη φιλοξενία τους στον άνθρωπο που τα εντοπισε, ήταν ιδιαίτερα περιποιητική, του ίδιου αλλά και των Αστυνομικών που έδειξαν ιδιαίτερη ευαισθησία για το θέμα

Τα δύο σκυλάκια, έφεραν το υποχρεωτικό τσιπάκι και ήταν καθόλα νόμιμα, ενώ όταν αντίκρισαν την ιδιοκτήτρια, έδειξαν τη χαρά τους.

Μια όμορφη και ταυτόχρονα συγκινητική στιγμή που αντιλαμβάνεται κανείς την αγωνία των ζώων όταν οι πολίτες τα εγκαταλείπουν.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.