Εξιχνιάσθηκε υπόθεση απάτης σε περιοχή της Κοζάνης – Σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία σε βάρος 33χρονου



Εξιχνιάσθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, απάτη που τελέστηκε προ ενός μηνός, σε βάρος 78χρονης ημεδαπής, σε περιοχή της Κοζάνης.

Συγκεκριμένα, η 78χρονη κατήγγειλε ότι τέλη Απριλίου του 2024 μεσημβρινές ώρες, άγνωστος άνδρας επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί της προσποιούμενος τον «ιατρό» νοσοκομείου και από κοινού με άγνωστη γυναίκα, η οποία προσποιήθηκε συγγενικό της πρόσωπο (κόρη της), με το πρόσχημα της άμεσης χειρουργικής επέμβασης της κόρης της, κατάφεραν να την εξαπατήσουν και να της αποσπάσουν το χρηματικό ποσό των -30.000- ευρώ, τα οποία παρέδωσε σε άγνωστο άνδρα.

Μετά από αστυνομική έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός 33χρονου αλλοδαπού, ο οποίος παρέλαβε το χρηματικό ποσό από την 78χρονη, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για απάτη.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε, θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.