Δεν αδιαφορεί η Βασιλεία, λεπτές ισορροπίες στον ιταλικό νότο



Έφτασε η μεγάλη μέρα για το ελληνικό μπάσκετ, με τους «αιωνίους αντιπάλους» να αγωνίζονται στα ημιτελικά του Final Four της Ευρωλίγκας. Αναμενόμενα οι αναμετρήσεις τους συγκεντρώνουν τη μέγιστη προσοχή μας, θα συμπληρώσουμε το κουπόνι μας, κυρίως, με χαλαρά παιχνίδια στη λήξη των πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου, όπου αναμένουμε ελαστικές άμυνες και γκολ.

Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε (19:00)

Με την ένταση να ξεκινά από νωρίς και την επίθεση των οπαδών της Φενέρ στον Αταμάν, κατά την άφιξη των «πρασίνων» στο ξενοδοχείο, έχουμε ήδη πάρει μια πρώτη γεύση για το τι θα επακολουθήσει. Ξύλο, ξύλο και ατομικές μονομαχίες σε όλες τις θέσεις θα κυριαρχήσουν στο παιχνίδι. Ποιοτικά η ελληνική ομάδα έχει προβάδισμα, αλλά οι Τούρκοι δεν θα την αφήσουν να ξεφύγει στο σκορ μήπως το «κλέψουν» στο τέλος. Παίρνουμε combo 1 & Φενέρμπαχτσε +11.5 πόντους, σε απόδοση 2.50.

Ρεάλ Μαδρίτης – Ολυμπιακός (22:00)

Για ακόμη ένα Final Four η Ρεάλ αποτελεί το αδιαφιλονίκητο φαβορί. Αποδεικνύεται, άλλωστε, από την ευκολία με την οποία έφτασε στο Βερολίνο, συγκριτικά με όλες τις υπόλοιπες διεκδικήτριες. Ο Ολυμπιακός έχει σταθεροποιήσει την παρουσία του σε τελικές φάσεις εδώ και 3 χρόνια, στις λεπτομέρειες έχει χάσει τον τίτλο. Με όπλο την άμυνα, τα παιδιά του «σκακιστή» Γιώργου Μπαρτζώκα θα προσπαθήσουν να κρατήσουν χαμηλά το σκορ και να «κοιμίσουν» τη Ρεάλ. Ανεξαρτήτως τελικού νικητή θεωρούμε ότι θα το καταφέρουν. Επιλέγουμε το combo 2 (+9.5) & Under 166.5 πόντους 1.90.

Δείτε επίσης και την νέα ρουλετα δωρεαν.

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.