Βαπτιστικοί Σταυροί για αγόρια & κορίτσια



Βαπτιστικοί Σταυροί

Θα γίνετε νονοί ή νονές το 2024 και ψάχνετε για ένα καλαίσθητο κόσμημα, το οποίο θα θέλει το βαφτιστήρι σας να φορά στην καθημερινότητά του και στην ενήλικη ζωή του; Θέλετε να κάνετε μια επιλογή που να μην ακολουθεί τα κλασικά, πολυφορεμένα σχέδια, που να εκφράζει την αγάπη σας για το πνευματικό σας παιδί και το στυλ σας, αλλά ταυτόχρονα να φοριέται εύκολα;

Οι σύγχρονες τάσεις δεν απομακρύνουν τη μαξιμαλιστική ορθόδοξη παράδοση, όπως για παράδειγμα τα προηγούμενα χρόνια που ήταν στη μόδα οι υπερβολικά minimal σταυροί. Αντιθέτως, την αγκαλιάζουν και την παντρεύουν με σύγχρονα υλικά και μοντέρνο design, αναδεικνύοντας μοναδικά την τέχνη της κοσμηματοποιίας.

Δεν είναι τυχαίο πως οι βαπτιστικοί σταυροί από κίτρινο χρυσό, με το υπέροχο σύγχρονο design τους, επιστρέφουν δυναμικά όχι ως κειμήλια που θα μείνουν για πάντα σε ένα όμορφο κουτί σε κάποιο συρτάρι, αλλά ως ένα κόσμημα που μπορεί ο καθένας να φορά καθημερινά στην υπόλοιπη ζωή του.

Αν και οι minimal βαπτιστικοί σταυροί τόσο για αγόρια, όσο και για κορίτσια είναι μια από τις πιο συχνές επιλογές των νέων νονών, έχουν αρχίσει και άλλες τάσεις σιγά-σιγά να κερδίζουν έδαφος στις προτιμήσεις σας.

Για παράδειγμα, βαπτιστικοί σταυροί με εμφανή δεξιοτεχνία, με καλοδουλεμένες λεπτομέρειες και πρωτότυπο σχεδιασμό αρχίζουν και έρχονται και πάλι στο προσκήνιο, μιας και μέσα από το κόσμημα συμβολίζουν τη μοναδικότητα του κάθε παιδιού. Επίσης, αρκετοί επιλέγουν βαπτιστικούς σταυρούς με πολύτιμους ή ημιπολύτιμους λίθους, επενδύοντας ένα θρησκευτικό σύμβολο με την πολυτελή γοητεία των πετραδιών.

Στο Skaras Jewels θα ανακαλύψετε φανταστικούς βαπτιστικούς σταυρούς για κοριτσάκια και αγοράκια σε πρωτότυπα, εντυπωσιακά αλλά και unisex σχέδια, τα οποία, ενώ ακολουθούν minimal και κομψό design, δεν ασπάζονται τον αυστηρό – κάπως βαρετό – μινιμαλισμό των προηγούμενων χρόνων.

Μοντέρνοι Βαπτιστικοί Σταυροί: Minimal και unisex σχέδια

Ετοιμάσαμε μερικές προτάσεις για εσάς που ψάχνετε για μοντέρνους βαπτιστικούς σταυρούς για κορίτσια και για αγόρια, αλλά και για σας που προτιμάτε unisex λύσεις για το βαφτιστήρι σας.

Μοντέρνοι βαπτιστικοί σταυροί για κορίτσι

Μια σύγχρονη τάση στους μοντέρνους βαπτιστικούς σταυρούς για κορίτσια είναι τα όμορφα girly designs με πετράδια όπως διαμάντια, πολύτιμους λίθους ή πέτρες ζιργκόν – αν ψάχνετε ένα εντυπωσιακό κόσμημα σε προσιτή τιμή. Εξαιρετικά όμορφοι και δημοφιλείς είναι οι βαπτιστικοί σταυροί με ροζ χρυσό, που μετατρέπουν το σύμβολο της πίστης σε ένα υπέροχο αξεσουάρ, που θα φορεθεί από τη βαφτιστήρα σας ως παιδί, ως έφηβο κορίτσι, αλλά και ως ενήλικη γυναίκα.

Ωστόσο, επειδή είναι αδύνατον να γνωρίζετε το γούστο που θα καλλιεργήσει μετέπειτα το κάθε βρέφος, οι πιο μίνιμαλ λύσεις με διακριτικές λεπτομέρειες, συνήθως, είναι και οι πιο ασφαλείς για να τις φορούν και όταν μεγαλώσουν, μιας και συνδυάζονται με όλα και έχουν διαχρονικό design που είναι πάντα καλαίσθητο και επίκαιρο.

Μοντέρνοι βαπτιστικοί σταυροί για αγόρι

Οι μοντέρνοι βαπτιστικοί σταυροί για αγόρι απολαμβάνουν πλέον την ίδια ποικιλία με αυτή των επιλογών για κορίτσια με πολλά, καλαίσθητα και σύγχρονα design εξαιρετικής τεχνοτροπίας και κατασκευής.

Στους σταυρούς για αγόρια συναντάμε ιδιαίτερα πολύτιμα υλικά, όπως ο μαύρος χρυσός, τα διαμάντια, οι διακριτικές αλλά λαμπερές πέτρες ζιργκόν, ο συνδυασμός διαφορετικών μεταξύ τους μετάλλων κ.ά.

Μοντέρνοι βαπτιστικοί σταυροί unisex

Τέλος, όλο και περισσότεροι νονοί και νονές αναζητάτε unisex σχέδια, τα οποία, συνήθως, κινούνται σε πιο ουδέτερες γραμμές και με πιο ουδέτερα υλικά, κάνοντάς τα μια πολύ καλή επιλογή που θα εκτιμήσουν τα παιδιά και ως ενήλικες, όποιο στιλ και αν ακολουθήσουν στην πορεία.

Το καλό με ένα unisex κόσμημα είναι πως πάντα βρίσκει τον χώρο που του αρμόζει και πάντα είναι ευπρόσδεκτο από όλους, κυρίως για τη διαχρονικότητά του και την ευκολία με την οποία συνδυάζεται με όλες τις εμφανίσεις.

Μοντέρνες βαπτίσεις και υπέροχοι βαπτιστικοί σταυροί

Οι πιο περιζήτητοι βαπτιστικοί σταυροί είναι εκείνοι που ενώ ακολουθούν όλες τις σύγχρονες τάσεις στον σχεδιασμό κοσμημάτων, ταυτόχρονα, κρατούν και αναδεικνύουν την παράδοση και τη χριστιανοσύνη. Θα τους βρείτε στο Skaras Jewels, μαζί με άλλα κοσμήματα και αξεσουάρ βάπτισης.

Περιηγηθείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα ή επιλέξτε τον σταυρό που θα χαρίσετε στο πνευματικό σας παιδί από κοντά, στο φυσικό κατάστημα της επιχείρησης στη Σπύρου Μερκούρη 74 στην Αθήνα.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.