«Γεμάτο» ματς στο Δουβλίνο, βρίσκει την άκρη ο Σλοβένος σούπερ σταρ



Στο σημερινό κουπόνι τα περισσότερα βλέμματα συγκεντρώνονται στο Δουβλίνο, εκεί όπου διεξάγεται ο τελικός του Γιουρόπα Λιγκ Αταλάντα – Λεβερκούζεν. Έντονο είναι το σκανδιναβικό στοιχείο στο υπόλοιπο πρόγραμμα, με αναμετρήσεις από Σουηδία, Νορβηγία και Φινλανδία, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζεται και ο τελικός του Κυπέλλου Τσεχίας Πλζεν – Σπάρτα Πράγας. Δείτε τις επιλογές στις στοιχηματικες εταιριες.

  1. Αταλάντα – Λεβερκούζεν (22:00)

Στο Δουβλίνο η Αταλάντα διεκδικεί το τρόπαιο του Γιουρόπα Λιγκ απέναντι στη Λεβερκούζεν. Αμφότερες έχουν εξασφαλίσει εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ μέσω των πρωταθλημάτων τους. Το σύνολο του Γκασπερίνι παίζει τον πρώτο διεθνή τελικό της ιστορίας του και με το ρόλο του αυτσάιντερ. Άλλωστε, έρχεται αντιμέτωπο με την άτρωτη Λεβερκούζεν του Αλόνσο, η οποία είναι αήττητη για 51 επίσημα ματς σε όλες τις διοργανώσεις! Μάλιστα, πρόσφατα κατέκτησε το πρωτάθλημα, ακολουθεί το Κύπελλο και «φλερτάρει» με ιστορικό τρεμπλ. Περιμένουμε «γεμάτο» ματς, συνεπώς πάμε στο combo G/G & Over 2,5 στο 2.30.

  1. Πλζεν – Σπάρτα Πράγας (19:00)

Στην Τσεχία έχουμε τον τελικό Κυπέλλου Πλζεν – Σπάρτα Πράγας, που πραγματοποιείται στην έδρα της Πλζεν, στο «Ντούσαν Αρένα». Στη Σπάρτα υπάρχει κλίμα ευφορίας μετά την κατάκτηση του δεύτερου διαδοχικού πρωταθλήματος, ωστόσο ίσως παρασυρθεί από τον υπέρμετρο ενθουσιασμό. Εξάλλου, η Πλζεν επιδιώκει να κατακτήσει ένα τίτλο για πρώτη φορά από το 2020 κι έπειτα. Ενδέχεται να πάει συντηρητικά το ματς, έχει την αβάντα γιατί παίζει στην έδρα της, οπότε θα προτιμήσουμε το συνδυαστικό 1Χ & Under 3,5 στο 2.10.

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.