Οριακές καταστάσεις στο ΣΕΦ, για το ιστορικό γκολ οι ερυθρόλευκοι



Απόψε ο Ολυμπιακός έχει ιστορικό ματς, καθώς δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ (πρώτος αγώνας). Στον άλλο ημιτελικό της διοργάνωσης, η Φιορεντίνα φιλοξενεί την Κλαμπ Μπριζ, ενώ στους «4» βρισκόμαστε και στο Γιουρόπα, εκεί όπου έχουμε τα ζευγάρια Ρόμα – Λεβερκούζεν και Μαρσέιγ – Αταλάντα. Στην Ευρωλίγκα οι δύο «αιώνιοι», Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, αντιμετωπίζουν τις Μπαρτσελόνα και Μακάμπι, αντίστοιχα, με το «τριφύλλι» να βρίσκεται στα… σχοινιά.

ΔΕΣ ΕΔΩ: Αυτές είναι οι στοιχηματικές εταιρίες με bonus εγγραφης

  1. Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα (19:45)

Από την Ευρωλίγκα έρχεται η πρώτη μας επιλογή. Ο Ολυμπιακός έχασε 82-80 από την Μπαρτσελόνα στην έδρα του, σε ένα ματς που κρίθηκε από μία διαιτητική απόφαση, η οποία έφερε μεγάλα παράπονα από τους ερυθρόλευκους. Μέχρι τώρα στη συγκεκριμένη σειρά όλα έχουν κριθεί στις λεπτομέρειες, οπότε κάλλιστα το σκηνικό μπορεί να επαναληφθεί και σήμερα. Εξάλλου, υπάρχει μεγάλη πίεση, κυρίως για τον Ολυμπιακό που οφείλει να ισοφαρίσει. Θεωρούμε πως καμία ομάδα δεν θα κερδίσει με διαφορά 6+ πόντων, επιλογή στο 2.87.

ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΙΣ: Απόλαυσε την αποψινή μάχη του Ολυμπιακού στο Conference League με μια μοναδική προσφορά*!

  1. Άστον Βίλα – Ολυμπιακός (22:00)

Στο Κόνφερενς Λιγκ ο Ολυμπιακός βρίσκεται για πρώτη φορά στα ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Με την ταμπέλα του απόλυτου αουτσάιντερ ταξίδεψε στο Μπέρμιγχαμ για να αντιμετωπίσει την Άστον Βίλα, η οποία θεωρητικά έχει το πρώτο λόγο για το τρόπαιο. Εξάλλου, τα «λιοντάρια», πέρα από τη δυναμική που διαθέτουν στο ρόστερ, στην άκρη του πάγκου τους βρίσκεται ο Ουνάι Έμερι, ο Ισπανός έχει κατακτήσει με τη Σεβίλλη τρεις φορές το Γιουρόπα Λιγκ. Πάντως, οι ερυθρόλευκοι αποδίδουν υπό τις οδηγίες του Μεντιλίμπαρ και με δεδομένη την απουσία του γκολκίπερ Μαρτίνες στην Άστον Βίλα, υπάρχει αξία στο G/G του 1.90.

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.