Ο κ. Στέργιος Παπαχρήστος, Αντιστράτηγος της Ε.Α., στη θέση του Ειδικού Συμβούλου για θέματα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βοΐου



Ο Αντιστράτηγος εν αποστρατεία, κ. Στέργιος Παπαχρήστος ορίστηκε, με απόφαση Δημάρχου, ως άμισθος Ειδικός Σύμβουλος για θέματα Πολιτικής Προστασίας.

Kατά την άσκηση των καθηκόντων του θα παρέχει υπηρεσίες σε θέματα οργάνωσης, πρόληψης, ετοιμότητας, αντιμετώπισης και αποκατάστασης καταστροφών, καθώς επίσης και σε δράσεις πληροφόρησης, ευαισθητοποίησης, ενημέρωσης, παροχής οδηγιών και εκπαίδευσης στα παραπάνω θέματα.

Ο κ. Παπαχρήστου είναι απόφοιτος της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, της Ανωτάτης Σχολής Πολέμου και της την Σχολή Εθνικής Άμυνας. Διετέλεσε Διοικητής Τάγματος Μαθητών ΣΣΑΣ, Διοικητής Ταξιαρχίας και Διοικητής Μεραρχίας. Αποστρατεύτηκε με τον βαθμό του Αντιστράτηγου και του απονεμήθηκε ο τίτλος του επίτιμου Διοικητή της Μεραρχίας Υποστηρίξεως.

Με τη συνδρομή του ενισχύεται η διαχρονική προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής για την στοχευμένη δημιουργία αποτελεσματικών μηχανισμών και υλοποίησης πολιτικών στον ευαίσθητο τομέα της Πολιτικής Προστασίας.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.