Περιφερειακή Οδός, Νέα Κοιμητήρια και Ανάπλαση ΟΣΕ στις προτεραιότητες της Δημοτικής Αρχής Κοζάνης



Περιφερειακή Οδός, Νέα Κοιμητήρια και Ανάπλαση ΟΣΕ στις προτεραιότητες της Δημοτικής Αρχής Κοζάνης – Σειρά συναντήσεων και επαφών είχε σήμερα ο Δήμαρχος Γιάννης Κοκκαλιάρης

Με κεντρικό θέμα την κατασκευή περιφερειακής οδού από τη διασταύρωση της Καρυδίτσας έως τη Λευκόβρυση (περιοχή ΚΤΕΟ), ο Δήμαρχος Κοζάνης Γιάννης Κοκκαλιάρης, συνοδευόμενος από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Κώστα Βόμβα και στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κοζάνης, πήρε μέρος στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Μεγάλης Τρίτης 30 Απριλίου 2024 στη ΖΕΠ, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Τεχνικών Έργων Χάρη Γκοβεδάρου και στελεχών της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Εν συνεχεία, ακολούθησε ανάλογη συνάντηση στα γραφεία της ΑΝΚΟ, παρουσία του κ. Βόμβα – εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής – και υπηρεσιακών στελεχών του Δήμου Κοζάνης, όπου η κατασκευή των Νέων Κοιμητηρίων και η Ανάπλαση στην περιοχή του ΟΣΕ, τέθηκαν επί τάπητος.

Στόχος των παραπάνω συναντήσεων και επαφών, ο καλύτερος συντονισμός όλων των εμπλεκόμενων φορέων, για τη γρήγορη υλοποίηση των προαναφερόμενων έργων, που αποτελούν προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής Κοκκαλιάρη.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Περιφερειακή Οδός, Νέα Κοιμητήρια και Ανάπλαση ΟΣΕ στις προτεραιότητες της Δημοτικής Αρχής Κοζάνης

  1. Η περιφερειακή οδός θα είναι δύο λωρίδων ανά κατεύθυνση με διαχωριστική νησίδα ή στηθαία;

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.