Το κόστος της φετινής Κοζανίτικης Αποκριάς – Δείτε περισσότερα



Μερόπη Βαχτσεβάνου για το KOZANILIFE.GR

Τον οικονομικό απολογισμό της φετινής Κοζανίτικης Αποκριάς γνωστοποίησε ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Γιάννης Ιωαννίδης στην ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας, μετά από ερώτηση που κατέθεσε ο επικεφαλής της “Κοζάνης Τόπος Να Ζεις” Χάρης Κουζιάκης, το απόγευμα της Δευτέρας 29 Απριλίου.

Το συνολικό κόστος της Κοζανίτικης Αποκριάς 2024 ανέρχεται στα 150.000€, στα οποία συμπεριλαμβάνονται η επιχορήγηση της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας ύψους 30.000 ευρώ και η επιχορήγηση του ΕΒΕ ύψους 8.800 ευρώ.

Οι οντάδες κόστισαν 16.789 ευρώ, τα άρματα 20.000 ευρώ, η ορχήστρα 10.000 ευρώ, η ηχητική κάλυψη της αποκριάς στις 20.000 ευρώ.

Η επιχορήγηση των πολιτιστικών Συλλόγων ήταν στα 44.750 ευρώ. Σε αυτό το ποσό συγκαταλέγονται οι Σύλλογοι    Μικρασιατών και Γρεβενιωτών και οι φανοί της Αιανής.

Επιπρόσθετα ο κ. Ιωαννίδης ανέφερε  πως δεν υπάρχουν στοιχεία επισκεψιμότητας και πως θα γίνουν ενέργειες ώστε του χρόνου να υπάρχει μια πιο καθαρή εικόνα για αυτό.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.