Δεξιά στροφή στη Γένοβα, combo με ρίσκο στη Βαρκελώνη



Μπορεί το σημερινό κουπόνι να μην προσφέρει πληθώρα επιλογών, ωστόσο περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Ξεχωρίζει το ματς της La Liga, Μπαρτσελόνα – Βαλένθια, ενώ το ελληνικό ενδιαφέρον συγκεντρώνει η αναμέτρηση Ιωνικός – Καλλιθέα για τη Σούπερ Λιγκ 2. Στην ιταλική Serie A, η Κάλιαρι δίνει κρίσιμο ματς για τη «μάχη» της παραμονής στην έδρα της Τζένοα.

ΔΕΣ ΕΔΩ: Αναλυτική αξιολόγηση του stoiximan casino live

  1. Τζένοα – Κάλιαρι (21:45)

Η Τζένοα, παρά τη μαχητική εικόνα, «λύγισε» 1-0 στην έδρα της Λάτσιο και σταμάτησε το αήττητο σερί 4 αγωνιστικών. Δυσκολεύεται στο σκοράρισμα το τελευταίο διάστημα, ωστόσο είναι επιτυχία πως επί της ουσίας έχει εξασφαλίσει την παραμονή. Υποδέχεται την ανεβασμένη Κάλιαρι, η οποία στάθηκε όρθια (2-2) απέναντι στη Γιουβέντους στο πιο πρόσφατο ματς. Μάλιστα, βάσει εικόνας, μπορούσε να πάρει ακόμα και τη νίκη. Με τις διαφορές να είναι μικρές ανάμεσα στις δύο ομάδες, αξίζει να πάμε με εκείνη που βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση. Επομένως, θα ποντάρουμε στο διπλό του 3.50.

  1. Μπαρτσελόνα – Βαλένθια (22:00)

Η Μπαρτσελόνα αναμένεται να ολοκληρώσει τη σεζόν δίχως τίτλο μετά την ήττα με 3-2 από τη Ρεάλ Μαδρίτης, σε ένα ντέρμπι που «φωνάζει» για διαιτητικά λάθη εις βάρος της. Πλέον στοχεύει στη 2η θέση ώστε να εξασφαλίσει την παρουσία στο Σούπερ Καπ, κυρίως για οικονομικούς λόγους. Από ηχηρό χτύπημα προέρχεται και η Βαλένθια, η οποία έχασε 2-1 εντός από την Μπέτις και κρατιέται πίσω στη μάχη για το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Με περισσότερη δυναμική οι Καταλανοί, αλλά ικανοί να σκοράρουν οι «νυχτερίδες», οπότε ρισκάρουμε με το combo «1 & G/G» στο 3.20.

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ: Έλα στο telegram για προγνωστικά, ψαγμένα άρθρα και πολλά ταμεία με ένα «κλικ»!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.