Κάλεσμα στην απεργιακή συγκέντρωση για την Πρωτομαγιά στην Πτολεμαΐδα



Ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Ανατολικής Εορδαίας και Νότιας Λεκάνης Βεγορίτιδας συνεχίζει να παλεύει και να διεκδικεί τα δίκαια αιτήματα του κλάδου. Η νέα καλλιεργητική περίοδος έχει ξεκινήσει για τα καλά και ήδη τα προβλήματα είναι τεράστια όπως το κόστος παραγωγής, οι ακραίες καιρικές συνθήκες κ.α. Σε αυτή την κατάσταση η απάντηση της Κυβέρνησης είναι με αγροτοδικεία σε συναδέλφους μας στην Χαλκιδική και στην Καρδίτσα.

Στο πλαίσιο αυτό καλούμε όλους τους συναδέλφους αγρότες κα κτηνοτρόφους της περιοχής

• Σε συμμετοχή στην ευρεία σύσκεψη της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων (ΠΕΜ) που θα πραγματοποιηθεί τη Μεγάλη Δευτέρα 29 Απρίλη στις 6 το απόγευμα, στη Νίκαια Λάρισας, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου. Τη σύσκεψη θα την απασχολήσει η εκτίμηση των μεγάλων αγροτικών κινητοποιήσεων καθώς και πρόγραμμα παρεμβάσεων και κινητοποιήσεων το επόμενο διάστημα.

• σε συμμετοχή στην απεργιακή συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς την Μεγάλη Τετάρτη 1 Μαΐου, στο παλιό πάρκο Πτολεμαΐδας, στις 10:30.

Συνεχίζουμε ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης και την ΚΑΠ της ΕΕ που οξύνουν και δημιουργούν τα αγροτικά προβλήματα.

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.