Κινηματογραφική καταδίωξη από Κοζανίτες Αστυνομικούς στους δρόμους της Θεσσαλονίκης – Με ιλιγγιώδη ταχύτητα ο δράστης



Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR
Κινηματογραφική καταδίωξη σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης, στην Θεσσαλονίκη, από Αστυνομικούς της Κοζάνης, οι οποίοι βρίσκονται με απόσπαση στην συμπρωτεύουσα.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, τα ξημερώματα της Πέμπτης 25 Απριλίου, ύποπτο όχημα , δεν σταμάτησε σε σήμα των Αστυνομικών στη Χαλκηδόνα και ο οδηγός του οχήματος, διέφυγε με ιλιγγιώδη ταχύτητα.
Οι Αστυνομικοί εντόπισαν άμεσα  το όχημα  και το απέκλεισαν σε αδιέξοδο, ενώ ο νεαρός οδηγός του οχήματος, εμβόλισε το περιπολικό και διέφυγε.
 Αστυνομικές δυνάμεις, μεταξύ των οποίων και οι Κοζανίτες Αστυνομικοί που βρέθηκαν στο σημείο, ανέλαβαν  δράση για τον εντοπισμό του οδηγού.
Λίγο αργότερα, οι δυο Κοζανίτες Αστυνομικοί, εντόπισαν εκ νέου το ύποπτο όχημα στην Χαλκηδόνα και ξεκίνησε η καταδίωξη, αφού ο οδηγός δεν ήταν διατεθειμένος να σταματήσει.
Από θαύμα κατά διάρκεια της καταδίωξης , ο οδηγός του οχήματος δεν παρέσυρε διερχόμενο πεζό και δεν ακολούθησε σύγκρουση με άλλο όχημα.
Το περιπολικό με τους Κοζανίτες διένυσε 30 χιλιόμετρα από Χαλκηδόνα έως το κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην Πλατεία Αριστοτέλους, όπου και ακινητοποιήθηκε το ύποπτο όχημα .
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, όπου συνέλαβαν τον οδηγό του οχήματος, ενώ οι δύο Αστυνομικοί εισέπραξαν τα συγχαρητήρια από τους συναδέλφους τους.
Ο οδηγός συνελήφθη  στο  πλαίσιο το αυτοφώρου για σοβαρές τροχονομικές παραβάσεις και παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών ουσιών.
Για το συγκεκριμένο συμβάν, διενεργείτε προανάκριση .

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Κινηματογραφική καταδίωξη από Κοζανίτες Αστυνομικούς στους δρόμους της Θεσσαλονίκης – Με ιλιγγιώδη ταχύτητα ο δράστης

  1. Χαλκηδόνα-Κορδελιό-Θεσσαλονίκη και καταδίωξη σε αυτοκίνητο με νεαρό οδηγό που δεν σταματά σε έλεγχο ισοδυναμεί με ρομά. Μία από τις πληγές αυτής της χώρας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.