Προσθήκη νέου οχήματος στο Δήμο Σερβίων για αποτελεσματικότερες υπηρεσίες



Ο Δήμος Σερβίων επενδύει στη βελτίωση των υπηρεσιών του προς τους πολίτες, προσθέτοντας ένα ακόμα όχημα στον στόλο του. Αυτή η πρωτοβουλία αποσκοπεί στην ενίσχυση της κινητικότητας και της αποτελεσματικότητας των δημοτικών υπηρεσιών.

Το νέο όχημα, με τις σύγχρονες τεχνολογικές του προδιαγραφές, θα χρησιμοποιηθεί για την αναβάθμιση των δρομολογίων των υπηρεσιών που παρέχονται από το δήμο. Με αυτόν τον τρόπο, θα βελτιωθεί η εξυπηρέτηση των πολιτών και θα ενισχυθεί η ανταπόκριση σε επείγουσες καταστάσεις.

Η προμήθεια του εν λόγω οχήματος καλύφθηκε από τον προϋπολογισμό εξόδων του τρέχοντος έτους και εντάσσεται στο συνολικό δημοτικό σχεδιασμό, για την ενίσχυση αλλά και ανανέωση του δημοτικού στόλου, ο οποίος αναβαθμίζεται τα τελευταία χρόνια συνεχώς.

Ο Δήμαρχος Σερβίων Χρήστος Ελευθερίου δήλωσε: «Η προσθήκη αυτού του νέου οχήματος είναι μέρος της δέσμευσής μας για την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στους πολίτες μας. Συνεχίζουμε να επενδύουμε σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό και προσωπικό, προκειμένου να ανταποκριθούμε αποτελεσματικά στις ανάγκες του δήμου μας».

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.