Η συμμετοχή της Innovation Bee στην πρωτοβουλία GROWTH: Νεανική Επιχειρηματικότητα στην Ευρώπη



Μια καινοτόμα πρωτοβουλία που επιδιώκει να μετασχηματίσει τη νεανική επιχειρηματικότητα στην Ευρώπη ξεκίνησε η Innovation Bee, μία από τις 17 πιο promising start-up εταιρείες της Δυτικής Μακεδονίας. Με την υποστήριξη του προγράμματος Erasmus+ και έναν αρχικό προϋπολογισμό 250.000 ευρώ, το GROWTH ξεχώρισε, κατακτώντας την 1η θέση ανάμεσα σε 300 αιτήσεις στην Ιταλία και στοχεύει στην ενδυνάμωση των νέων, με τις απαραίτητες δεξιότητες και γνώσεις, για να επιτύχουν στον σύγχρονο δυναμικό επιχειρηματικό κόσμο.

Μέσω του έργου GROWTH, η Innovation Bee και το κοινοπρακτικό σχήμα συνολικά, στοχεύει να αντιμετωπίσει την επιτακτική ανάγκη να ενισχυθεί η νεοφυής επιχειρηματικότητα σε όλη την Ευρώπη. Με μια ολοκληρωμένη προσέγγιση, το έργο αποσκοπεί στην επίτευξη των ακόλουθων στόχων:

  1. Αποσαφήνιση της έννοιας της νεανικής επιχειρηματικότητας:Το GROWTH αποσκοπεί να καταστήσει σαφείς τις προοπτικές και τις προκλήσεις της νεανικής επιχειρηματικότητας, απομυθοποιώντας τα εμπόδια προς την επιτυχία.
  2. Προσδιορισμός μεθόδων για επιχειρηματικές πρωτοβουλίες:Ανάλυση και προσδιορισμός αποτελεσματικών μεθόδων για την εκκίνηση και ανάπτυξη επιχειρηματικών έργων.
  3. Υποστήριξη και Κατάρτιση:Ανάπτυξη στοχευμένων προγραμμάτων που θα προσφέρουν στους νέους τις βασικές επιχειρηματικές δεξιότητες για να αντιμετωπίσουν τις σύγχρονες προκλήσεις.
  4. Βιώσιμες Επιχειρηματικές Πρωτοβουλίες:Ενίσχυση της δημιουργίας και ανάπτυξης βιώσιμων έργων που ενθαρρύνουν την καινοτομία.
  5. Ευκαιρίες και Αξιολόγηση:Εκπαίδευση των νέων στην τελειοποίηση των δεξιοτήτων ανίχνευσης και αξιολόγησης επιχειρηματικών ευκαιριών.
  6. Ανταλλαγή Γνώσεων και Βέλτιστες Πρακτικές:Προώθηση της αμοιβαίας μάθησης και της ανταλλαγής εμπειριών μεταξύ των νέων και ειδικών από διάφορους κλάδους.
  7. Ενδυνάμωση Εργαζόμενων Νέων:Προσαρμοσμένες εκπαιδευτικές ευκαιρίες για την ενίσχυση των νέων στον επιχειρηματικό τομέα.

 

Η Innovation Bee ΙΚΕ, αποτελεί παράδειγμα νεανικής επιχειρηματικότητας και έχει ήδη προχωρήσει σε πρωτοβουλίες αξίας, γεγονός που αναδεικνύει πόσο σημαντικό είναι τα νεαρά μυαλά να καινοτομούν και να δημιουργούν ομάδες με στόχο την ανάπτυξη και την πρόοδο. Το έργο GROWTH, πρόκειται να στηρίξει τους νέους, εν δυνάμει, επιχειρηματίες με τις δεξιότητες και τις γνώσεις που χρειάζονται για να απελευθερώσουν πλήρως τις δυνατότητές τους, να αναπτύξουν αντίληψη και μέσα από τη σύνθεση ιδεών, εμπειριών και γνώσεων να δώσουν ουσιαστικό αντίκτυπο στον κόσμο.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.